Почетна » АХ, ТАЈ ОРГАЗАМ: Зашто га жене глуме?

АХ, ТАЈ ОРГАЗАМ: Зашто га жене глуме?

од admin
0 коментар

Веровали или не, преко 80 одсто припадница нежнијег пола је барем једном у животу одлумило сексуални врхунац. Иако је донекле тачно да оне то раде због мушкарчевог ега, постоји још један разлог зашто би жене чак требало то да чине, који ће вас изненадити

Можда сте чули за ону енглеску фразу “Факе ит тилл yоу маке ит”, која нас подучава томе да би требало да се претварамо да нешто можемо, а онда ћемо само одједном у томе и успети. Е па, веровали или не, ово важи и за женски оргазам!

Истраживање је показало да је чак трећина жена које су имале проблема са сексуалним узбуђењем – након глумљења оргазма, успела да доживи и прави врхунац, иако њихови партнери нису добили никаква “упутства”.

Осим што глумљење оргазма олакшава пут до правог, истраживања су показала да чак 92 посто испитаница верује да ће лажним уздасима и похвалама подићи самопоуздање свог партнера, а тиме и поправити свој сексуални живот.

Жене које глуме оргазам вриштањем и одређеним вокабуларом покушавају да стимулишу партнера и помогну да се осећа задовољан собом. Научници су вокализацију жена током секса поделили у неколико категорија, од стењања, вриштања до заповести у стилу “да”, “то”, “још” и “ брже”.

Foto-ilustracija: Profimedia

Жене док глуме оргазам обично употребљавају све ове вокалне технике, како би што више стимулисале мушкарца. Иако се мушкарцима глумљење оргазма може чинити као чин издаје, жене то раде из најбоље намере и то најпре да би угодиле свом партнеру и ојачале његов его, али и да би следећи пут задовољиле себе.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар