Почетна » DINJA, GREJP, KRUŠKA ILI LIMUN? Od oblika grudi zavisi KAKVA JE ŽENA U KREVETU!

DINJA, GREJP, KRUŠKA ILI LIMUN? Od oblika grudi zavisi KAKVA JE ŽENA U KREVETU!

од admin
0 коментар

Ako muškarac želi da proveri seksualni karakter žene i pre nego što podeli svoju intimu sa njom, potrebno je samo da joj dobro osmotri grudi, smatra italijanski seksolog Pjero Lorenconi.

Grudi, kaže ovaj stručnjak, određuju karakter žene kao što to čini astrologija. Ustanovo je četiri tipa ženskih grudi: dinja, grejp, kruška, limun.

Prema ovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks, a i prave su životne suputnice. Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Ali podela prema obliku poprsja, na dinje, grejp, kruške i limun, mnogo je pouzdanija.

DINJA ŽELI DA JOJ SE MUŠKARAC DIVI I DA JE RAZMAZI

Žene generalno okruglih grudi, smatra Lorenzoni, odaju majčinski karakter, ali žene s poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti poziv na seks.

LIMUN JE UVEK U POTRAZI ZA UŽITKOM

Žene čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna divlje su, neukorivog karaktera, pune života. I iznad svega žele iznenađenja i uzbuđenja.

GREJPFRUT VOLI NEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST

Žene sa grudima u obliku grejpa deluju seksi i zavodljivo, ali su stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa biće razmenjivanje nežnosti.

KRUŠKA GARANTUJE SLAST

Dame sa grudima u obliku kruške vole seks u svim varijantama. Iako deluju vrlo ozbiljno, sklone su preljubi.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар