Почетна » SAVET STRUČNJAKA: Svaki oblik ženskog tela ima svoju IDEALNU POZU U SEKSU – proverite koja je vaša!

SAVET STRUČNJAKA: Svaki oblik ženskog tela ima svoju IDEALNU POZU U SEKSU – proverite koja je vaša!

од admin
0 коментар

Trejsi Koks je jedan od najistaknutijih svetskih pisaca o seksu i vezama.

Ona je u razgovoru za „Dejli mejl“ otkrila položaje u seksu koji ženi, u zavisnosti od njene građe tela, mogu pružiti odlično iskustvo.

Kako kaže, ako budete vredno praktikovali ove poze sigurno ćete uspeti da postignete nezaboravan orgazam.

Dakle, pronađite svoj oblik tela i isprobajte ove poze već večeras.

Dečačka građa

Dečačku građu opisuju velika ramena, tonirane ruke i nešto uži kukovi. Prema tome, Trejsi savetuje da isprobate pozu majmun. Muškarac treba da legne na leđa, skupi noge i privuče kolena i butine skroz do grudi. Žena treba da sedne na njegove butine, tako da mu bude okreute leđima.

Kruška

Žene koje su građene u obliku kruške imaju kraći gornji deo tela i široke, seksi bokove. Za njih je savršena poza kašike. Lezite na bok, dok muškarac treba da položi telo uz vas i započne penetraciju. Njegove ruke mogu da stimulišu vaš klitoris, kao i grudi. Možete jednu nogu podići i prebaciti je preko njegove noge, kako biste produbili penetraciju.

Peščani sat

Pravi predstavnik ove vrste građe ženskog tela je Merlin Monro. Dakle reč je o damama koje imaju uzak struk, a grudi prate širinu bokova. Najbolja poza je obrnuta kaubojka. Muškarac treba da legne na krevet, a vi da opkoračite sa suprotne strane gledajući mu u noge umesto u lice.

Obrnuti trougao

Obrnuti trougao građu imaju ženu koje imaju naglašene grudi i izražena ramena, a uske kukove. Trejsi ističe da je najbolje da praktikujete kaubojku, ili tzv. Lap-dance. Muškarac treba da klekne na pod, a zatim sedne na potkolenice. Njegova partnera treba da okrene leđa i spusti se u čučanj, a potom sedne u krilo i ruke drži na kolenima. Muškarac ima glavnu ulogu u ovoj pozi-on treba da joj stavi ruku na bokove i spuštanjem i podizanjem diktira tempo.

Jabuka

Građa tela u obliku jabuke karakterišu velika razlika u bokovima, struku i grudima. Naglašene grudi i stomak prati ravna zadnjica. Lezite na stomak, a zatim se blago podignite i svu svoju težinu prebacite na podlaktice. Tako ćete omogućiti partneru odličan pogled, a vaš struk će delovati još tanji, a noge mršavije.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар