Почетна » Овако је јутрос ауто завршио у рупи на Смедеревском путу у Калуђерици (ВИДЕО)

Овако је јутрос ауто завршио у рупи на Смедеревском путу у Калуђерици (ВИДЕО)

Није на време видео радове на путу

од Жиг Инфо
0 коментар

Јутро се на Смедеревском путу, у Калуђерици, догодила се саобраћајна незгода када је аутомобил упао у рупу на делу пута на ком су радови.

Подсетимо се, како је испричао један мештанин овог дела Калуђерице, за Жиг инфо, проблеми на овом делу Смедеревског пута настају од како су постављене цеви које иду од спалионице у Винчи до Коњарника, и додао да су мештани упознати да у том делу Калуђерице постоје подземне воде и да се плаши да ће све више бити оваквих случајева.

На друштвеној мрежи Фејсбук појавио се и снимак јутрошње незгоде. Према објављеном снимку, незгода се десила рано јутрос у 5 часова и 40. минута. На снимку се види да возач овог аутомобила није на време приметио ограђени део пута, на којем је настала рупа.  Такође, на снимку се не види да постоји било какво упозорење о насталом оштећењу пута на довољној удаљености од исте, како би возачи прилагодили брзину или га заобишли. Возач је пробао да заустави свој ауто, али безуспешно, врло брзо је пропао у рупу која је била напуњена водом. Цео предњи крај аутомобила је, практично, пропао.

Погледајте снимак:

Видео: Фејсбук/Александар Петровић

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар