Почетна » Јеси ли Драган Ђилас: Уводи се QР код за улазак у ресторане

Јеси ли Драган Ђилас: Уводи се QР код за улазак у ресторане

од admin
0 коментар

 

На друштвеним мрежама већ кружи изглед будућег QР кода, који ће, како је објавио сценариста и сатиричар, Бане Раичевић, грађани држати у меморији свог мобилног телефона.

Детаљнија упутства у вези употребе кода, издаће Кризни штаб након заказане седнице, али како се већ може чути, грађани ће га преузимати преко Плаy продавнице.

Приликом уласка у ресторан или кафић, сваки грађанин, укључујући и децу, мораће да очита добијени код на специјалном валидатору, који је ЕПС набавила приликом куповине криптованих телефона.

Уколико се докаже да сте Драган Ђилас, улазак ће вам бити забрањен, а казна за власнике локала који пусте особе за које се докаже да су Драган Ђилас износиће 619 милиона евра.

На овај корак Кризни штаб се одлучио након што је нагло скочио број људи заражених Драганом Ђиласом, што негативно утиче на корупцију, криминал, непотизам, диктатуру и друге облике патолошких понашања, те је Александар Вучић наредио да се хитно предузму неопходне мере.

Особа заражена Драганом Ђиласом показује симптоме демократичности, отворености, толерантности, компетентности… што је недопустиво у „златном добу“ у којем се Србија налази.

Кризним штабом ће председавати лично Ана Брнабић, која ће се обратити новинарима након седнице.

*Све сличности са стварним ликовима су намерне и у служби хумора

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар