Почетна » Председник Гроцке поново о инвестицијама, преузео заслуге на себе чак и од начелника полиције (ВИДЕО)

Председник Гроцке поново о инвестицијама, преузео заслуге на себе чак и од начелника полиције (ВИДЕО)

Калуђерачки поток, амбуланта у Винчи о остала обећања

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Гостујући на телевизији Информер,  председник Гроцке Др Саша Чапрић поново је рециклирао обећања која су дали његови претходници, па чак и Александар Вучић лично.

Слушајући своје сараднике у које, како стално наводи, има поверења а не верује својим очима и чињеничном стању, Чапрић је у мање од једног минута изнео она обећања која мештани општине Гроцка слушају деценију уназад. Тако је од инвестиција, председник поново најавио „завршетак Спортске хале у Гроцкој“, вртића у Умчарима, санацију Калуђерачког потока, изградњу зграде амбуланте у Винчи, као и завршетак радова на ПС Калуђерица.

Оно што је интересантно код грочанских напредњака, поготово код председника јесте да врло често знају да доведу у питање и обећања Александра Вучића.

Конкретно, Вучић је у фебруару 2018. године био у посети Калуђерици уочи београдских избора,  и тада је обећао мештанима уређење Калуђерачког потока.

  • Ја сам дошао овде да вам кажем да ћемо веома брзо да извршимо санацију Калуђерачког потока, да више не буде фекална депонија, да направимо колектор, али и да направимо шеталиште преко самог потока, где ће људи из Калуђерице коначно моћи да уживају. Кренућемо у санирање и изградњу секундарне канализационе мреже, што би значило да до 2022. године, с почетка 2023. свако домаћинство у Калуђерици има канализацију – рекао је Вучић.

 

Ништа мање конкретније није ни „изградња Спортске хале у Гроцкој“.

Чврста обећања да ће Спортска хала бити завршена још те изборне 2022. године, према речима сада бившег председника Гроцке Драгана Пантелића, дао је и Александар Вучић.

  • На данашњи дан, на Богојављање, општина Гроцка је на иницијативу председника  Александра Вучића, владе Републике Србије, добила спортско-рекреативни комплекс у вредности од 15 милиона евра, где ће бити затворени олимпијски базен, завршена хала и остали садржај на приобаљу, почетак радова биће у марту 2022. године, изјавио је тадашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић и том приликом додао да ће Грочани коначно добити оно што им је обећавано 30 година уназад.

 

Вртић у Умчарима још није добио дозволу за рад. А како би је и добио када није ни завршен. Међутим, ако погледате предизборни спот напредњака из јуна, или послушате изјаву градоначелника Београда из кампање, рекли бисте да вртићка деца у Умчарима увелико уживају у новом простору.

Четири дуге године како локална власт у Гроцкој обећава нову амбуланту ДЗ Гроцка у Винчи. Из године у годину градња почиње, а реалност старе амбуланте је сурова.

Поред пропале зграде, ту је и вечита депонија, блато, а о паркирању да и не причамо.

Заслуге за себе узео је председник Гроцке и од начелника полиције у овој локалној самоуправи, те је тако изградња зграде полицијске станице у Калуђерици, финансирана од стране МУП-а, „заслуга“ општине Гроцка.

Како је Сале почео са градњом Полицијске станице у Калуђерици

 

Да су политичке странке и њени представници испунили све оно што су обећавали Грочанима у предизборним кампањама 2012, 2014. и 2016. године, до сада би свака породица имала макар једног запосленог члана, у Србији би све спорне приватизације биле решене, а одговорни кажњени. Било би укинуто и страначко запошљавање, а Гроцка односно Србија би постала аграрни џин.

Данашња реалност у Гроцкој је таква да садашњи председник верује својим сарадницима, које није поставио већ их је наследио, а оно што је раније обећано више не важи. Данас се поново рециклирају обећања његових претходника, јер ако они нису успели све то да изграде, данашњи председник то хоће. Ето, верујте му на реч, као што сте веровали и његовим претходницима са истим сарадницима.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић
Насловна: Карикатура (вештачка интелигенција)

Можда ти се свиди

Оставите коментар