Почетна » Мештани Крушедолске улице у Калуђерици данас протестовали, дата нова обећања

Мештани Крушедолске улице у Калуђерици данас протестовали, дата нова обећања

од admin
0 коментар

 Те породице, приморане су да свакодневно пролазе преко њиве и кроз туђе двориште, јер је то најкраћи пут до аутобуског стајалишта, односно школе, вртића, Дома здравља и других институција. Тај део пута је неосветљен, зарастао у траву, а поготово је проблематично по мраку и када пада киша. Од 2001. године до данас није решен проблем спајања наведене улице са главном. Сва досадашња обраћања ових породица надлежнима у ГО Гроцка, остала су без решења.
А обећања, што се тиче ГО Гроцка итекако су била, у последњих пар месеци више њих. Како се није испунило ништа од истих, мештани ове улице су данас протестовали. Хтели су да блокирају улицу, али се од те идеје одустало јер су се на лице места појавили представници ГО Гроцка, председник Драган Пантелић и његов заменик Дејан Влашковић.

 

Нови протест, донео је нова обећања. Како је данас договорено, односно обећано, у постојећој улици се неће наставити радови док на терен не изађу геометри који ће радити на томе да исту прошире јер, како је речено, простора за проширење има. Како сазнајемо, послат је и допис граду Београду да се усвоји ГУП како би се Крушедолска улица спојила са главном.

Опширније у видео запису:

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар