Почетна » Новинари Жиг инфа и даље нису пожељни у Гроцкој (ВИДЕО)

Новинари Жиг инфа и даље нису пожељни у Гроцкој (ВИДЕО)

од admin
0 коментар
odgredjj

Овај трио, данас је на све начине покушао да избегне новинаре Жиг инфа, како би поставили питања везана за потписивање  уговора за изградњу водовода у насељу Ритопек. Пре доласка „делегације“ из Београда новинарима Жиг инфа је саопштено да ће моћи присуствовати потписивању уговора. Нешто касније, ипак је од стране обезбеђења ГО Гроцка речено да протокол Горана Весића не дозвољава присуство новинара Жиг инфа.

С друге стране, новинари које је довео Весић са собом, присуствовали су  потписивању уговора. Председник ГО Гроцка,  није желео да одговори ко је заправо газда у његовом кабинету, он или Весић, с обзиром да нам није дозвољен улаз.

odgredjj

Након изласка из зграде ГО Гроцка, делегација на челу са Весићем и предедником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем отишла је до Основне школе у Умчарима. Наши новинари су покушали и у овом месту да добију одговоре, међутим Миличковић, Пантелић и Весић су успешно побегли.

Наиме, када су сазнали да су наши новинари испред Основне школе у Умчарима, возач службеног возила повереника СНС-а за Гроцку, Милосава Миличковића је неких стотинак метара даље од места паркирања (доласка) покупио и Пантелића и Весића. Након што их је возач покупио, остали службени аутомобили су отишли без Пантелића и Весића, који су се касније пребацили у своја возила.

Подсетимо се, садашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић,  приликом свог експозеа обећао је сарадњу са медијима, као и да ће барем једном месечно организовати конференцију за штампу. Његов претходник, Драгољуб Симоновић, првостепено осуђен на 4 године и 3 месеца затвора због паљења куће новинара нашег портала Милана Јовановића, имао је  сличан дискриминаторски однос према новинарима Жиг инфа.

Погледајте данашње „избегавање“ новинара Жиг инфа:
 

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one × three =