Почетна » Прошло је неколико месеци од како је председник Гроцке, али резултати рада се не виде

Прошло је неколико месеци од како је председник Гроцке, али резултати рада се не виде

Доктор или председник Саша Чапрић?

од Милан Јовановић
0 коментар

Господине Чаприћу, време нас пролази и гази, млади чекају боље сутра а ми старији хоћемо да нам је боље данас јер наше сутра је прошло.

Да ли ће да нам помогнете, да нашој омладини обезбедимо бољу будућност или да им купујемо карте у једном правцу, да би могли да беже из ове некада лепе земље? Наша општина је некда била добростојећа али доласком на власт неодговорни људи, сада смо најсиромашнији.
Прошло је неколико месеци како сте постали председник али ми не видимо никакве Ваше резултате рада. Ако мислите да је функција председника да глуми манекена који шета по општини и фотографише за Грочански гласник , грешите председниче.
О Вашем образовању за сада неби писао ни коментарисао, али колико ми је познато да Ви поседујете лиценцу за полижени стручни испит и практичну оспособљеност за обављање послова безбедности и здравља на раду, а учесник сте разних међународних и домаћих конгреса и симпозијума.

Председниче, да ли сте Ви способни и оспособљени да обављате функцију коју сте се прихватили? Да ли су за то способни Ваши сарадници и где су то оспособљени? Да ли поседујете лекарска уверења и валидне дипломе за послове које обављате?
Колико нам је познато, око 95% ваших сарадника има лажне дипломе које се продају у самој општини, а трговац и препродавац диплома код Вас има добро радно место. Сигуран сам да знате са чијим кадровима сте окружени и које су њихове стручне спреме али и ми грађани знамо шта смо добили са доласком СНС-а на власт.

Депонија у Винчи, депонија СНС у општини, убице у Ритопеку и кланицу са прерадом људских органа, недовршену спортску халу и вртић,  али су зато стигли нарко дилери са сплавовима, бродовима и дрогом који су привезани поред саме хале, да нам дочекају децу која ту буду долазила.
Председниче, цитираћу Мешу Селимовића:
,,Постоје три страсти, алкохол, коцка и власт. Од прве двије људи се некако могу излечити од треће никако. Власт је највећи порок. Због ње се гине, због ње се губи људски лик. Неодољива је, као чаробни камен, јер прибавља моћ. Она је дух из Аладинове лампе, који служи свакој будали која га држи. Одвојени не представљају ништа, заједно, коб су овог света. Поштене и мудре власти нема, јер је жеља за моћи безгранична. Човека на влашћу подстичу кукавице, бодре ласкавци, подржавају лупежи и његова представа о себи увек је лепша него истина.“

Која је то Ваша истина ,,г“Чаприћу?

Градите халу и обданиште. Прошле су године, а деца су нам престарила за вртић.  Хала још није завршена али су зато сплавови са дилерима стигли на обалу Дунава.
Др. Хик, вила у Горњој Топоници је спремна за пријем пацијената али проширујте и затворске капацитете јер ће нам требати, а волео би да видим и вашу структуру мозга, кад верујете људима којима сте окружени.

 

 

Милан Јовановић

Насловна фотографија: Карикатура, Жиг инфо/Вештачка интелигенција

Можда ти се свиди

Оставите коментар