Почетна » Полицијски синдикат Врање: Аман докле више?

Полицијски синдикат Врање: Аман докле више?

од admin
0 коментар
psvranje1

 
По информацијама али и фотографијама које су кружиле друштвеним мрежама, прослави су присуствовали око 40 грађана међу којима и патрола полиције ПС Трговиште са начелником ПС Трговиште. Повод прославе је тај што се један мештанин печеним прасићима и пићем захваљивао што је запослен у ЕПС-у.

Као синдикални представник али и запослени у ПС Трговиште на месту инспектора у групу за сузбијање криминала, пријавио сам случај у Дежурној служби Полицијске управе у Врању дана 20.04.2020.године у 22,02 часова.

По сазнања до која сам дошао да за време моје пријаве у фабрици су се налазили председник општине и многобројни представници и лидери локалне власти ,патрола полиције у друштву начелника ПС Трговиште. Та иста патрола је поступала и установила да нису тачни наводи моје пријаве и да су се у кругу фабрике нашли због неке пукнуте цеви.

Ја сам се дописом који Вам достављам обратио начелнику.
 Револтирани непрофесионалним поступањем којим се дозвољава да „моћници“ са партијским књижицама и функцијама могу да се овако бахато понашају и на очиглед револтираних грађана да крше забрану кретања , на нашем профилу објавили смо 
 

Имајући у виду да је у општем интересу због непрофесионалног поступања и партокаратије још једна незаконитост легализована, обратили смо се медијима да путем јавног информисања алармирају јавност и пренесу истину. 
psvranje1
psvranje2
psvranje3
 
*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа
 
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар