Почетна » КРИЗА У ВЛАДИ! Дачић пред свима мувао Брнабићкину девојку!

КРИЗА У ВЛАДИ! Дачић пред свима мувао Брнабићкину девојку!

од admin
0 коментар

Очијукање „Штета да тако добра риба не воли мушкарце“, бупнуо је први потпредседник Владе пред Брнабићкином партнерком на једној свечаној вечери

Да први потпредседник Владе и шеф српске дипломатије Ивица Дачић воли да баци око на лепу и атрактивну жену, није непознато јавности. Међутим, чини се да је Дачић последњег пута отишао корак даље, што би се рекло, до ивице скандала, јер је на једној свечаности кренуо да шмека ни мање ни више него партнерку актуелне премијерке Ане Брнабић, сазнаје Курир!

– Иако је од ексклузивне вечере у згради Геозавода – коју је за министре и њихове партнере организовао Александар Вучић још док је био на месту премијера – прошло неколико месеци, и даље се препричава овај Дачићев потез. Он је тада у свом стилу кренуо да се набацује Брнабићкиној партнерки, која је врло лепа, атрактивна и успешна жена. То је било окупљање на које су сви министри повели своје пратиље, па је тако и тадашња министарка државне управе повела свој „плус један“. Дачић није могао да одоли а да јој не упути лепу реч, али и враголаст поглед. Чак се и нашалио: „Штета да тако добра риба не воли мушкарце“ – препричава саговорник Курира који је присуствовао овом дружењу.

Према речима оних који су били на свечаном окупљању, партнерка новоизабране премијерке оставила је утисак и на остале, а међу гостима се шушкало да је реч о врло успешној докторки, која је већ дужи период у емотивној вези са Брнабићевом.

– Дачићу Ана није замерила, а ни остали, јер су то схватили као вид шале. Просто, то је у његовом маниру – каже наш добро обавештени извор и додаје да је Дачић те вечери био учтив, али и расположен за флертовање.

До закључења броја Дачић није одговорио на питања Курира о његовом набацивању партнерки премијерке Ане Брнабић.

________________________________________________________________

Шмекер светског гласа
Слаб на Кети, Захарову, Могеринијеву..

Због свог непосредног става и понашања, Дачић је и у дипломатским круговима познат као политичар који је миљеник дама. Он је својим шмекерским потезима посебно очарао бившу високу представницу ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон, коју је одмила звао Кети, а његовом шарму није одолела ни Марија Захарова, директорка сектора за информисање при руском министарству спољних послова. Међу „миљеницама“ су ми Хилари Клинтон, коју је такође „смекшао“, али и висока представница ЕУ Федерика Могерини.

________________________________________________________________

 

ИЗВОР: КУРИР

Можда ти се свиди

Оставите коментар