Почетна » Хорор фотографија из купатила српске болнице отворила Пандорину кутију (ФОТО)

Хорор фотографија из купатила српске болнице отворила Пандорину кутију (ФОТО)

од admin
0 коментар

 

На Твитеру је осванула језива фотографија из болничког купатила у Србији.

Фотографисана је туш кабина која је изузетно прљава, а призор је многе покренуо да поделе искуства из болница.

У коментарима испод објаве наводи се да је туш кабина сликана на одељењу за гинекологију у Вишеградској у Београду.

„Другарица ми управо лежи тамо и послала ми слику. Немам потребе да лажем или измишљам било шта“, навела је ауторка објаве.

Коментари ужаснутих људи су се низали.

„Кад помислим на Вишеградску помислим на купатило чије плочице су прекривене жутим наслагама, где ти је гадно славину и марамицом да ухватиш и где толико смрди да напад повраћања добијеш када улазиш унутра. Била 2017. и 2019. а ево видим ништа ни сада боље није“, открила је једна корисница Твитера.

„У поподневној смени на ГАК Вишеградска на полуинтензивној нези ради само једна хигијеничарка. Па како ће да стигне? Нека се стиде они који су требали да запосле бар две. А и наше зене су бре људи аљкаве, то улошке бацају у wц шољу, обављају нужду поред. Била сам и видела“, написала је друга жена.

„На тендерима пролазе производи за хигијену лошег квалитета, па често и кад се чисти не може да се очисти. Тако је у болницама, школама, вртићима. Управа је одговорна за све“, додала је трећа.

Било је много оних који су указали да је такво стање и у другим здравственим установама.

„Јако ми је жао што сам обрисала слику из Олге Дедијер где сам са дететом три пута лежала. Ово је бања за оно“.

„Нажалост године пролазе, ништа се не мења… Сећам се мог боравка на гиннекологији у Шапцу пре много година, нема топле воде.. Мама ми доносила врелу од куће да могу да се оперем“.

„Одељење дневне болнице у Фронту 2018. Ја на одржавању трудноће (није било места на патологији трудноће). Труднице придржавају врата од wц-а ногом одоздо јер немају кваке, а поједини нису имали ни цела врата. Туга“.

„Али исто…Усред пандемије прошле године смо ишли у Ургентни..Како већ бива провели смо тамо око седам сати(без претеривања)…За тих 7 сати, нико није очистио тоалет нити крв и урин и свашта што остаје иза пацијената.. Тоалет није видео хемију дуго…Врата се не затварају уопште“.

„Мени је најужаснији призор била дневна болница дерматологије у Београду (не знам како се зове цењена установа) са све 30 година залепљеном жваком на зидним плочицама, која је толико запуштена и штрокава, а они терају пацијента да се пресвуче у пиџаму и папуче па тим штрокавим ходником“, гласили су коментари.

Фотографија нас је подсетила и на објаву Маринике Тепић, која је показала какви су услови у унутрашњости Инфективне клинике у Новом Саду, одељења за хирургију у болници у Смедереву и купатила породилишта у Крушевцу.

 

Божица Луковић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар