Почетна » Дечје одмаралиште „Шупља стена“ на Авали девастирано – смеће и базени у корову

Дечје одмаралиште „Шупља стена“ на Авали девастирано – смеће и базени у корову

од Други Пишу
0 коментар

Дечје одмаралиште „Шупља стена на Авали“ удаљено је 25 километара од Београда, а већина његових објеката је девастирана и неупотребљива за коришћење.

Бунгалови, који су били намењени за кориснике одмаралишта, напуштени су и разваљени, а у њима се налазе велике количине разног смећа, поцепани душеци, уништен мобилијар, шприцеви, игле…

„Шупља стена“ поседује два мања и један велики отворени базен, који су зарасли у коров и скоро шеснаест година су ван функције.

У склопу простора базена, налази се објекат у којем је смештена свлачионица, али улазак унутра представља безбедоносни ризик.

Делови зида свлачионице се урушавају, купатила су изломљена и пуна паучине, а дрвене кабине пропадају.

Одмаралиште поседује два објекта која су пре неколико година реновирана, а главни објекат има ресторан, који могу користити сви гости.

Други објекат располаже са 70 места, у којем се налазе вишекреветне собе, са највише шест кревета, којие имају етажна купатила.

Овим одмаралиштем је од 2013. до 2019. године управљао Спортско-рекреативни образовни центар „Врачар“, а 2019. године управљање је прешло на град Београд.

Fonet / Marko Dragoslavić

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар