Почетна » НЕБЕЗБЕДНО: Рампа у Дражњу не ради годинама, а ВОЗОВИ стају да пропусте возила! (ВИДЕО)

НЕБЕЗБЕДНО: Рампа у Дражњу не ради годинама, а ВОЗОВИ стају да пропусте возила! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Пружна сигнализација обмотана пластичном кесом, а од рампе ни трага!

-Ове је ситуација катастрофална већ годинама. Ова рампа је више била у квару него што је радила и ово је, највероватнјије, јединствен случај на овим просторима да возови стају и пропуштају моторна возила, уместо да возила стану и пропуштају возове. Али, без обзира на то, интересантна је исуација да воз стане и онда машиновођа маше рукама како би возила прошла. Нама није толики проблем, који живимо овде и који познајемо ову рампу. Али знате како, нису сви људи у обавези да знају да рампа годинама не ради, каже Борисав Ранковић мештанин Дражња.

Браниславка и Снежана живе одмах поред пруге и није им свеједно.

 

Пругом иначе пролазе међународни и теретни возови. Сам прелаз је изузетно прометан и дану и ноћу и како кажу мештани, трагедија је само питање тренутка. Погледајте детаљан прилог емисије „150 минута, емитоване на Првој телевизији.

 

https://www.facebook.com/150minuta/videos/702335716766737/

Иначе, у истој емисији председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић је изјавио да није само овај пружни прелаз критичан, већ их има више а најкритичније је у Врчину. Како је Симоновић рекао још у емисији, реконструкција ове пруге би требало да почне крајем године и да ће том реконструкцијом бити захваћен и овај пружни прелаз. Након реконструкције пруге, како је рекао Симоновић, возови ће ићи 110 километара на сат.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар