Почетна » Премијер бриљира у посети САД-у

Премијер бриљира у посети САД-у

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић отпутовао је у званичну посету Вашингтону како би разговарао са тамошњих државним званичницима о даљој сарадњи Србије и Сједињених Америчких Држава. Ипак, посета пролази неопажено.

Домаћи медији упорно пишу о посети деценије, у којој ће премијер коначно договорити прекорет Србије ка САД-у. Ипак како сазнајемо из наших извора у Стате Депармтенту САД-а сама посета није привукла значајнију пажњу.

Према информацијама до којих смо дошли, српски премијер је у САД отпутовао са статусом туристе а не високог државног званичника. САД му стога нису ни доделиле специјално обезбеђење нити логистичке и информативне податке од стране ЦИА и ФБИ, које се обично прослеђују обезбеђењу високог званичника који је стигао у ту земљу.
АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ И ЈАВНОСТ НИСУ УПОЗНАТИ СА ПОСЕТОМ!

Вучић је одсео у једном познатом хотелу, а трошкове самог пута и смештаја платиће држава Србија из буџета а не САД како су поједини медији у Србији пренели пре неки дан. Наш дописнички центар из Вашингтона негира наводе појединих домаћих медија да је велика помама за Вучићем у медијском свету САД, јер ни једна телевизија нити озбиљнији лист нису писали о овој посети, а према писању сајта Телепромптер.рс обавештења о посети нема ни на официјалном сајту Беле Куће, у шта смо се и ми уверили.

Извор: слободнимедији.цом

Можда ти се свиди

Оставите коментар