Почетна » „САМО САМ ЈОЈ ЧЕСТИТАО“ Заменик градоначелника Бора поднео оставку након што су се појавиле слике на којима ЉУБИ МАЛОЛЕТНИЦУ

„САМО САМ ЈОЈ ЧЕСТИТАО“ Заменик градоначелника Бора поднео оставку након што су се појавиле слике на којима ЉУБИ МАЛОЛЕТНИЦУ

од admin
0 коментар

Заменик градоначелника Бора Бранко Перић (60) нашао се у средишту скандала када су фотографије на којима се он љуби и грли са девојчицом од 15 година освануле на фејсбук профилу те малолетнице.

Незванично, када су фотографије исцуриле у јавност, од Перића је затражено да одмах поднесе оставку. Како сазнаје „Блиц“, Перић је поднео оставку, а у образложењу одлуке да се повуче са места заменика градоначелника навео је да су у питању лични (здравствени) разлози. Његову оставку је усвојио градоначелник, а она треба да прође и кроз Скупштину града.

Перић је факултетски образован, у граду важи за коректног и пристојног човека. У шоку су и његове колеге који о њему имају речи хвале и кажу да је одговорно обављао свој посао, а он сам није желео да коментарише фотографије на којима је присан са девојчицом.

– Не желим ништа да изјављујем док се не консултујем са адвокатом. Да се чујемо мало касније – кратко је за „Блиц“ одговорио Перић, а када смо га опет позвали, мобилни телефон је био искључен.

Fotografije su se proširile na Fejsbuku

Како пишу „Вечерње новости“, слике су убрзо по постављању на друштвене мреже склоњене, али их је, у међувремену, видео и “скинуо” велики број пратилаца Фејсбука. У цео случај се, убрзо, умешала и полиција, али нема доказа да је функционер у Бору починио кривично дело.

„Честитао сам јој на добро одрађеном послу“

Перић је, наводно, казао да је фотографија његовог пољупца са девојчицом настала када јој је честитао на добро урађеном послу. Он је тврдио и да се са осталим девојкама, које су биле ангажоване, поздравио на сличан начин, пишу „Вечерње новости“.

– Имали смо скуп у локалном Дому културе и ту су биле девојчице, које су украшавале салу – наводно је изјавио Перић. – Ушао сам и видео да су посао обавиле одлично, због чега сам им честитао.

„Девојчица као да је била припремљена“

Такође, наводно је казао да на другој фотографији не види ништа спорно. Међутим, након што су фотографије доспеле у јавност, у цео случај се умешала и полиција.

– Девојчица је негирала да има било какав однос са тим функционером. Овде нема елемената кривичног дела јер је девојчица старија од 14 година и нема кривичног дела обљубе над дететом. По закону немамо основа да реагујемо, ако је нешто и било, није било под присилом. Међутим, малолетница као да је била припремљена и унапред знала како треба да одговори – каже извор из полиције.

Иначе, Бранко Перић је већ дуго у политици и увек је важио је за особу са којим се отворено могло разговарати. Увек је имао пристојан однос са људима, тако да су фотографије које су испливале у јавност изазвале прави шок у борској јавности.

Вечерње новости , Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар