Почетна » ИЗЛЕТЕЛО ЈОЈ: Случајно сам Вучићу рекла да “никад боље нисмо живели”

ИЗЛЕТЕЛО ЈОЈ: Случајно сам Вучићу рекла да “никад боље нисмо живели”

од admin
0 коментар

Никад боље председниче – реченица којом је Бранка Цекић (69) недавно дочекала премијера Александра Вучића у лесковачком селу Богојевце, постала је хит на друштвеним мрежама, а ова пензионерка каже да су јој речи излетеле неконтролисано.

– Питао је како живите људи, а ја сам махинално одговорила: “Никад боље председниче”. Ни сада не знам како ми је то излетело. Чујем да се тај дијалог препричава по селу, али нико не зна да сам баш ја то изговорила, нећу да се одам јер неко нашег председника воли, неко мрзи, рекла је Бранка Цекић за “Блиц”.

Бранка је у Богојевцу, селу са око 1.500 становника, позната као велики шаљивџија. Каже да се шалила када је Вучићу рекла да се никада боље није живело.

– Наравно да је шала. Свако нормалан види да нам је лоше. Мислим да сам ту речеинцу чула баш од Вучића, урезала ми се. По цео дан се дружим с телевизором, односно, с Вучићем, каже Бранка.

Медији су пренели да је Вучић долазећи у Богојвце питао грађане како живе, на шта је један од њих одговорио “никад боље”, а премијер је са задовољством прокоментрисао да се тако нешто врло ретко чује. Међутим, Бранка има своју верзију.

– Кад сам рекла да никада боље нисмо живели рекао је “само тако“. Сада ми је жао што нисмо попричали више и што му нисам испричала своје муке, објашњава ова пензионерка која у скромној кући живи сама, с пензијом од 16.000 динара.

Вучића у лесковачком селу Богојевце

МЛАДИ ОГОРЧЕНИ

Млади Богојевчани слажу се са Бранком да се у том селу веома лоше живи, само што су они своја осећања описали оштријим речима. Кажу да је село постало предмет спрдње на друштевим мрежама.

– Никада горе нисмо живели. Од пољопривреде не може да се живи а посао у граду се добија на везе. Сада се на Фејсбуку и спрдају с нама, причају млади Богојевчани.

Богојевчани, којима је Вучић обећао нови пут, живе од производње кромпира и поврћа, Градимир Цветковић, Новица Цветковић и његова жена Вукосава срећни су што су видели Вучића у свом селу, али причају да се овде лоше живи.

– Ма не остане ни за сладолед за унке, иако смо по цео дан на њиви. Пут нам је пун рупа, септичке јаме смрде на све стране, кукуруз изгорео, пшеница подбацла. Вучић је обећао пут, па сада чекамо да видмо да ли ће одржати обећање, прича Градимир Цветковић.

 

 

Извор: Телепромптер.рс / Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар