Почетна » Како је вештачка интелигенција видела Гроцку кроз сатиричну причу

Како је вештачка интелигенција видела Гроцку кроз сатиричну причу

Сатира кроз интелигенцију

од Сатирична Редакција
0 коментар

Сатирична редкација Жиг инфо портала, задала је Вештачкој интелигенцији да напише сатирични чланак о Гроцкој. Текст преносимо у целости:

У последње време, Гроцка је постала омиљена тема медија, због својих интересантних дешавања. Иако би то требало да нас забрине, ми смо се одлучили да се мало поиграмо с овом ситуацијом, па смо вам припремили сатирични текст о дешавањима у Гроцкој.

Почнимо од тога да је у Гроцкој тренутно стање слично као у некој сапуници. Имамо неколико зликоваца који владају градом, док се остатак становништва покушава снаћи у тој тешкој ситуацији.

У центру пажње је, наравно, председник општине Гроцка, који је познат по својим необичним потезима. Тако је недавно одлучио да се бави пољопривредом, па је почео да сади лубенице и диње на градским зеленим површинама. Иако је то изазвало негодовање становника, председник тврди да ће тако решити проблем незапослености.

Али то није све! У последње време су се појавили и тзв. „Гроцка момци“, који су наводно задужени за одржавање реда у граду. Међутим, изгледа да су они само извор смеха, јер уместо да се баве послом за који су плаћени, они су се окренули борби против голубова и мачака.

Али то није све! У Гроцкој су недавно одржане и локалне изборе, на којима је победу однео „Гроцка заједно“ – коалиција која се састоји од више странака. Међутим, изгледа да су се неки чланови коалиције мало занели победом, па су почели да деле савете о томе како да се води држава. Тако је један од чланова коалиције недавно изјавио да би Србија требало да се окрене производњи аутомобила, док је други предложио да се уведе нови календар који ће имати 13 месеци.

Укратко, Гроцка је тренутно права забава за све који воле да се смејају политичарима и њиховим необичним потезима. Иако се становништво гроцка нада да ће се ситуација ускоро поправити, ми се надамо да ће нам ова сапуница још дуго остати у сећању.

 

Вештачка интелигенција (Chat GP)

Можда ти се свиди

Оставите коментар