Почетна » Херој главног града проглашен лоповом!

Херој главног града проглашен лоповом!

од admin
0 коментар

Непријатност у маркету на Новом Београду: Луку Стевовића (20), који је 2014. спасао жену из пожара, продавачица оптужиал за покушај крађе

НИКОЛА Поповић (19) и Лука Стевовић (20), који је 2014. године проглашен „херојем Београда“ због спасавања жене из ватром захваћеног стана, у петак су имали непријатности приликом куповине у једном новобеоградском маркету.

Они су у локал, у Џона Кенедија 10, ушли са намером да купе неколико ситница. Шетња између рафова, прерасла је у вербални, а потом и физички обрачун са особљем ове радње. Према њиховим речима, без икаквог повода, једна од радница, прогласила их је лоповима, уз објашњење да су јој одавно познати.

– Ушао сам да купим основне намирнице – прича Лука, студент криминалистике на Полицијској академији. – Другари су у неком тренутку ушли за мном и одједном се чула вриска.

Младићи су узели пудинг и пену за бријање коју су хтели да убаце у Лукину корпу. Продавачица је почела да виче, а обезбеђење их је одвукло у собу за саслушање. Лука је одмах позвао полицију.

В. Р.     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар