Почетна » КАРАЏИЋА ПРЕТУКАО ДИРЕКТОР Нема везе с политиком, у питању је класично насиље

КАРАЏИЋА ПРЕТУКАО ДИРЕКТОР Нема везе с политиком, у питању је класично насиље

од admin
0 коментар

Горан Караџић, заменик директора “Хотела Славија”, потврдио је јуче за “Ало!” да га је директор хотела Веселин Јовићевић претукао!

Он је поручио да ће употребити све законске могућности да се ово насилно понашање Јовићевића заустави, те да ће заштитити све запослене.

Како је “Ало!” писао, Јовићевић, иначе кадар Српског покрета обнове (СПО), прекјуче је претукао свог заменика Горана Караџића, који је кадар Српске напредне странке (СНС). Након жестоке свађе која је почела у канцеларији правнице хотела, а зато што је Караџић тражио да се уради алко-тест неким запосленима који су били видно алкохолисани на радном месту, Јовићевић је ударио свог заменика који је од силине ударца пао на земљу, те га ударио још неколико пута док је лежао. Караџић је одмах отишао у Ургентни центар, где су му саниране повреде и пријавио случај полицији.

– Истина је да се све то тако одиграло – потврдио је јуче за “Ало!” Караџић, кога смо позвали баш у моменту када је поново ишао у болницу због болова у глави. Детаље пак није могао да износи због законског поступка који је тренутно у току, али је поручио:

– Криво ми је што се то десило у овако озбиљној државној установи као што су “Славија хотели”. Не бих да укључујем политичку причу, јер ово нема везе са политиком, већ је у питању класично насиље које је лично и које се притом десило на радном месту – рекао је Караџић.
Како је додао, јако је разочаран јер и сам ради са “тим човеком”.

– С друге стране, поносан сам на себе што нисам реаговао јер сам испред себе имао човека који може по годинама и двоструко да ми буде отац. Спортиста сам и у доброј сам физичкој форми и било би ми испод части да ударим старог човека. Нисам хтео ни да се браним, иако се дебело свашта ту издешавало и имам већ сада доста последица од тог догађаја – навео је Караџић.

(Више- ОБРАЧУН СТРАНАЧКИХ КАДРОВА У БЕОГРАДСКОМ ХОТЕЛУ Потукли се директори!)

“Ало!” је и раније писао о бројним инцидентима Јовићевића, који годинама ведри и облачи у “Хотелу Славија”. Против њега је већи број радника подносио и пријаве за мобинг. Како су запослени испричали, они од стране директора свакодневно трпе малтретирање, а многи су, након што су се побунили, добили и отказе. Када смо га након инцидента позвали, потврдио нам је да се десио “један непријатан разговор” о којем није желео да прича.

Синдикат упозоравао надлежне

Жељко Маторчевић, главни повереник Синдиката “Независност” у “Славији”, подсетио је да тај синдикат већ дуже време упозорава и обавештава надлежене институције да се у “Хотелима Славија” дешавају криминалне радње и да сваког тренутка може доћи до заоштравања ситуације.

– Нажалост, надлежне службе уопште нису узимале у обзир доказни материјал и чињенично стање које смо презентовали – каже Маторчевић.

 

Ивана Жигић, Ало!

Можда ти се свиди

Оставите коментар