Почетна » КАКВА ПОДМЕТАЧИНА У Гроцкој дељење лажни леци о Блажи Стојановићу, насео „Блиц“

КАКВА ПОДМЕТАЧИНА У Гроцкој дељење лажни леци о Блажи Стојановићу, насео „Блиц“

од admin
0 коментар

У току претходне ноћи, дељени су лажни леци ГГ „Наш Човек- Блажо Стојановић, где се налази интервју председника овог удружења Блаже Стојановића.

Наиме, на лецима који су урађени да врло личе на летке које су дељене грађанима Гроцке налази се интервју у којем Блажо Стојановић говори о свом пореклу имовине, као и да има дуговања за које има право да дугује држави.

Дневни лист „Блиц“ у свом интернет издању објавио је ову вест, прво под насловом „БЛА(МА)ЖО СТОЈАНОВИЋ: Политичар направио интервју са самим собом, а одговорима се покопао“.

blic1

У овом првом објављеном тексту, који је врло брзо повучен, наводи се да је бивши председник општине Гроцка Блажо Стојановић, који је био и у затвору због малверзација са буџетом општине, поново тражи подршку гласача и то у у аутоинтервјуу где је сам себе (несвесно) исмејао.

Међутим, овај текст је брзо повучен, ублажен је и промењен му је наслов.

blic izmewen

У другом тексту наслов је „Кандидат за председника општине Гроцка насмејао интернет“, где се сада наводи да  друштвеним мрежама кружи наводни интервју који је у сопственој режији урадио бивши председник општине Гроцка Блажо Стојановић, који је био и у затвору због малверзација са буџетом општине.

Сдруге стране, прелиставајући друштвене мреже, нисмо наишли на овакве фотографије.

У изјави за „Блиц“ Стојановић је казао да није одговарао ни на каква питања и да му тај садржај летака није познат.

Наводни интервју, преузето са Блица

– Нема на том мом питања и одговора. Има само шта ћемо да урадимо, шта сам урадио и моја имовинска карта. Пошто ме прозивају шта имам, онда сам ставио моју имовинску карту коју имам од 1998. године. Па нек нацртају ти који су противкандидати своје биографије. За две године су богатији него ја за 44 – казао је Стојановић.

Иначе, лажни леци као и билтени jeсу нешто што је виђено у политичкој кампањи Гроцке. На прошлим локалним изборима, СНС је штампао билтен „Глас Разума“, који је био дељен без потписника аутора, а у којем су се наводиле наводне плате и крађе тадашње власти у Гроцкој. Због тог билтена, поднете су и кривичне пријаве. Затим, СНС је штампао и лажни билтен СПС-а и Снаге Грађана исте године, где је урађен интервју Горана Пекарског, председника Снаге Грађана, који сличан као и интервју Блаже Стојановића.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар