Почетна » Откривамо: „Ко се купа, ко лупа“ а ко смењује у грочанском табору напредњака

Откривамо: „Ко се купа, ко лупа“ а ко смењује у грочанском табору напредњака

Шта ће на крају рећи гласачи?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Док се заменик председника Гроцке, Дејан Влашковић налази на одмору, по чаршији се прича да ће бити замењен. Поред заменика председника Гроцке, на одмору је још један заменик и то председнице Скупштине, Ера Јовановић. И за Еру стижу најаве о смени.

Потенцијални замењивачи заменика, ако је веровати спекулацијама које стижу из кабинета председника Гроцке, јесу одборник Миле Станаревић и одборница Невена Шарић.

Наима, Миле Станаревић је виђен као заменик председника ГО Гроцка, док је Невена Шарић виђена за заменика председнице Скупштине.

Да то нису само приче, донекле потврђују и поједини наведени актери. У изјави за Жиг инфо, сви потврђују да су чули за ове смене, али да још ништа није званично. Има и оних који су потврдили да им је овакво постављење обећано од стране председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

Једно такво „незванично“ постављење догодило се недавно, када је Иван Кићовић постављен за шефа обезбеђења. Његово постављење обележио је напад на припадника МУП-а у Калуђерици, када се открило да је на исти дан постављен за шефа обезбеђења у Гроцкој. Да је постављен на место шефа обезбеђења, али само у усменој форми потврдило нам је више извора, као и сам Кићовић. Сви су потврдили да је на место шефа обезбеђења постављен од стране председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

  • Не знам одакле та информација да је он (Кићовић) требао да постане шеф обезбеђења. Ја њега, малтене и не познајем, знам само да је био портир у странци, рекао је тада председник Гроцке, Драган Пантелић .

Док председник Гроцке не зна ко му је шеф обезбеђења, Кићовић шефује радницима. У мору оваквих постављења једино што је у узлазној путањи јесте анархија. Док заменици одмарају, други чекају на постављење. Ко се „купа а ко лупа“, вероватно ће се знати тек након наредног уторка, када ће грочанску ујдурму покушати да разреши Ана Брнабић са новим повереником за Гроцку.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар