Почетна » ДРУГА СТРАНА ПРИЧЕ ИЗ ДЗ ГРОЦКА, МАМА ПАЦИЈЕНТА ТВРДИ: Сестра је је рекла да она одлучује да ли ће га уопште примити, нисам никог тукла!

ДРУГА СТРАНА ПРИЧЕ ИЗ ДЗ ГРОЦКА, МАМА ПАЦИЈЕНТА ТВРДИ: Сестра је је рекла да она одлучује да ли ће га уопште примити, нисам никог тукла!

од admin
0 коментар

Након инцидента у Дому здравља Гроцка који се десио у понедељак, када је  Биљану Шишмановић, претукла мајка једног младића незадовољног што мора да чека ред код лекара! јавила се и друга страна, односно М.С која тврди да није никог претукла а да ово није први пут да са том сестром има проблема.

Наиме, како тврди мајка младића, њен син је био у преподневним часовима на општој пракси у Дому здравља у Гроцкој и да су због велике гужве заказали му преглед за 17 и:15 часова. Такође, М.С наводи да је сестра Б.Ш  обрисала из компјутера, након инцидента, заказани термин за њеног сина, као и да је уводила пацијенте преко реда са изговором да су то пријатељи од колегинице.

-Он је из куће отишао у 17 часова, а ја сам око 19 и 20 минута отишла до Дома здравља да проверим да ли је са њим све у реду, с обзиром да тако дуго није дошао кући. Постоје људи који су видели да ми је син лежао у ходнику Дома здравља у Гроцкој и да му уопште није било добро. Син мене није позвао телефоном, него сам забринута сама свратила у Дом здравља. Ја немам ништа против Дома здравља у Гроцкој, као ни против његових лекара. Као и свака забринута мајка, ја јесам вербално се расправљала са сестром која се налазила на шалтеру али никог нисам физички напала. Нисам је ни пипнула. Да сам викала и да смо се вређале међусобно једина је истина у целој тој причи. Морам да кажем да је она мени рекла да је само њена добра воља да ли ће ми примити сина или не јер нема здравствену књижицу. Тачно је да нема здравствену књижицу јер у фирми где ми је син запослен још је нису добили, али је она могла да каже да због тога мора да плати преглед, а не да се тако изражава. Или ако не може ту да се прегледа, требали су да кажу где да се јави, да ли на хитну или већ било где.  Наравно да би, уколико би било потребно, платили преглед. Ја нисам једина особа према којима се та сестра тако понаша, има пуно људи који ћуте и не желе конфликт са њом. Ја сам одреаговала зато што је моје дете у питању. Тако може да прође свако друго дете. А шта да се њему нешто десило, искомпликовало, шта после ја да урадим? Ја са ниједном особом из Дома здравља нисам имала конфликт осим са њом, а то јој није први пут да буде таква, каже за Жиг Инфо М.С мајка пацијента због којег је испао овај конфликт.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар