Почетна » ЖЕНУ 50 ПУТА УБО НОЖЕМ, ПА ПОПИО ПИЛУЛЕ Мирољуб Петровић из Врања у Београду искасапио супругу Снежану

ЖЕНУ 50 ПУТА УБО НОЖЕМ, ПА ПОПИО ПИЛУЛЕ Мирољуб Петровић из Врања у Београду искасапио супругу Снежану

од admin
0 коментар

Мирољуб Петровић (63) из Врања јуче је у Београду насмрт избо ножем супругу Снежану (57).

После педесетак убода ножем, Мирољуб се одмакао од непомичног тела супруге, узео бочицу антидепресива и попио их у намери да се убије.

Злочин се догодио у стану њихове ћерке Уне, у Устаничкој улици око 8.45 сати. Ћерка је претходно изашла из стана, а када се убрзо вратила, врата су била закључана. Иако је упорно звонила, нико није отварао. Уна је тада позвала полицију која је обила стан, а све је затим шокирао монструозан призор. У кухињи је на поду лежала Снежана, обливена крвљу и без знакова живота. Највише убода, чак тридесетак, имала је на стомаку.

У близини Снежаниног тела лежао је и Мирољуб, који је још дисао. И на њему је било трагова крви, због чега је полиција прво посумњала да се и он повредио ножем, али се убрзо испоставило да нема убодних рана и да је на њему Снежанина крв. Мирољуб је одмах пребачен у Ургентни центар, где је утврђено да је попио већу количину антидепресива, због чега је пребачен на Војномедицинску академију. Како кажу лекари из те установе, он није животно угрожен.

Porodični
prijatelj izveo iz
zgrade uplakanu
ćerku

Комшиница Радмила Јовановић, која живи изнад Униног стана, каже да није чула ништа сумњиво.

– У мом стану се чује чак и када ходају, али тада није било ниједног јаука, никакве буке – каже Радмила.

Она каже и да је од друге комшинице чула да је Снежану и Уну видела око осам сати у ходнику зграде, испред стана.

Снежана и Мирољуб су, према сазнањима „Блица“, из Врања у Београд дошли у недељу увече, јер је Мирољуб имао заказано лечење код психијатра. Дошли су код ћерке и ту преноћили.

Snežana Radivojević

Уна је по откривању злочина у стану остала још два сата. Тек тада, видно потресену је напоље извео дугогодишњи породични пријатељ. Он је Уну ставио у аутомобил и одвезао је, а пола сата касније је поново дошао и ушао у зграду. Успут је само кратко проговорио са окупљеним новинарима.

– Не могу да верујем. Дете му је завршило школу, ово нико није очекивао – рекао је и сам у шоку.

Вест о трагедији највише је потресла суграђане угледне породице Петровић у Врању, где је Снежана радила као управница Галерије Народног музеја, док је Мирољуб обављао најодговорније функције у „Симпу“. Прошле године је прешао у фирму „Симпен“. Нико од пријатеља не може да претпостави због чега би Мирољуб убио супругу.

Није се никада пожалила

Снежанине колеге у Галерији Народног музеја шокирала је вест из Београда.

– Увек је била ведра, пријатна. Ништа није наговештавало породичну трагедију. Снежана се никад није пожалила да има проблеме – рекао је галеријски радник Братислав Станковић.

Добривоје Катанић , Веселин Пешић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар