Почетна » КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ ТУРНИР ,, КОБРА КУП – 2016 ,,

КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ ТУРНИР ,, КОБРА КУП – 2016 ,,

од admin
0 коментар

Дана 14.05.2016.године одржан је Кјокушинкаи карате турнир под називом ,, КОБРА КУП – 2016 ,, у сали ОШ ,, СВЕТИ САВА ,, у месту Врчин, на коме је домаћин био Кјокушинкаи карате клуб ,, Кобра ,,.

На наведеном турниру у ФУЛ КОНТАКТУ учествовало је 98. такмичара у свим ранговима од мл.пионира, пионира, кадета, мл.јуниора, јуниора и сениора из следећих Клубова:

Кјокушинкаикан клуб ,, Београд ,, из Београда, Кјокушинкаикан клуб ,, Чачак ,, из Чачка, Кјокушинкаи карате клуб ,, Црвени Змај ,, из Београда, Кјокушинкаикан клуб ,, Комбат ,, из Смедерева, Ашихара каикан клуб ,, Тигрови ,, из Пирота, Ашихара каикан клуб ,, Тсуру ,, из Београда, Ашихара каикан клуб ,, Бродарево ,, из Бродарева, Ашихара каикан клуб ,, АКК1 ,, из Београда, Ашихара каикан клуб ,, Раиден ,, из Пријепоља, Кјокушинкаи карате клуб ,, Шкорпион из Гроцке, Кјокушинкаи карате клуб ,, Поскок ,, из Београда, Кјокушинкаи карате клуб ,, Стршљен ,, из Београда, Кјокушинкаи карате клуб ,, Лав ,, из Пирота и домаћин Кјокушинкаи карате клуб ,, Кобра ,, из Врчина.

Почетак спортске манифестације отворили су испред ККК – КОБРЕ Шихан Славко Симоновић и Сенпаи Бојан Симоновић, који су уручили Захвалнице и Плакете за помоћ у организацији одржавања турнира, представницима Спортског савеза Гроцке и др. Који су присуствовлаи отварању турнира.

Турнир је од самог почетка могао добити назив ,, СУДАР ТИТАНИКА ,, јер су сви борци били изузетно спремни и квалитетни у познавању Кјокушин – а, где су се сусрели клубови са такмичарима из три Савеза и то: Кјокушинкаикан савеза Србије, Ашихара каикан савеза Србије и Кјокушинкаи карате савеза Србије, где су том приликом и на делу показали да су заједно јединствени како по питању сарадње тако и по знању и умећу Кјокушин-а.

Након завршеног турнира како домаћин тако и сви гости су били презадовољни освојеним пехарима, медаљама и дипломама ( јер су наборилишту морали да оставе много зноја, много бола и повреда ) како би дошли до истих.

Домаћин се на крају захвалио свим присутним такмичарима као и њиховим представницима на спортском ФЕР ПЛЕЈ ПОНАШАЊУ, који су сви такмичари показали и приказали као на борилишту тако и ван њега.

Такође се захвалили и председницима Кјокушинкаикан савеза Србије, Сенсеи Жарку Петковић – Ирцу и  Ашихара каикан савеза Србије, Сенсеи Светлану Скендеровском – Цецку који су са својим Клубовима учествовали на овом турниру.

Са подручја Градске општине Гроцка наступала су два Клуба и освојили следеће резултате:

 

КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБ ,, КОБРА ,, из Врчина:

 

Златне медаље ( пехаре ) =  8.

Сребрне медаље = 4.

Бронзане медаље = 7.

Укупно освојених медаља = 19.ком.

 

КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБ ,, ШКОРПИОН ,, из Гроцке:

 

  1. Златне медаље ( пехаре ) = 1.
  2. Сребрне медаље = 2.
  3. Бронзане медаље = 3.

 

Приредио:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар