Почетна » СТРАШНО Људи се лудо забављају БАЦАЈУЋИ ПСЕ У РЕКУ док ови престрављено цвиле

СТРАШНО Људи се лудо забављају БАЦАЈУЋИ ПСЕ У РЕКУ док ови престрављено цвиле

од admin
0 коментар

На друштвеној мрежи Фејсбук, у групи љубитеља животиња „Нахрани псе“, објављене су слике на којима се види мушкарац који баца пса у реку, док још неколико особа све то мирно посматра.

 

Такође, на једној од слика дат је и опис шта се ту у ствари дешава.

– На ушћу двеју река, група људи је упорно бацала два пса у воду са висине, иако су цвилели и бранили се. Неколико пута су их хватали за кожу и гурали граном, јер им је очигледно било смешно што су пси једва долазили до даха, изморени. Поштујем власништво, али не и иживљавање над животињама – стоји у посту објављеном у поменутој групи.

Како каже особа која је изгледа, код ушћа Саве у Дунав пролазила, и објавила пост, „поред увреда, њихов једини одговор је био: Немој да и тебе бацимо“.

Овакво понашање „запалило“ је друштвене мреже, јер слика немоћног пса, и његова тужне и болне гримасе, разбеснела је многе људе.

Коментара има разних, од оних који осуђују понашање ових особа, па до тога да је крив и онај који све то слика а не предузима ништа како би заштитио ове животиње. Такође, многи тврде да је ово „случај за полицију“.

– Немојте да кудите оног који је (само) сликао! Тиме спречавате да убудуће ико слика овакве и сличне ствари… Ипак фотографије помажу у оваквим случајевима – само је један од коментара у одбрани особе која је сликала.

М. Радоњић  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар