Почетна » БЕСКРАЈНА ВУЧИЋЕВА МИЛОСТ

БЕСКРАЈНА ВУЧИЋЕВА МИЛОСТ

од admin
0 коментар

У последња времена, применом принципа евроунијатизма, према којима чак и сами Принципи владавине Александра Вучића, представљају тек бајке за лаку ноћ, које се малој деци причају, невероватна већина нашег народа, затвара и очи и уши, пред отелотвореном сатанистичком творевином, каква је Европска унија, у коју је као стоку воде, неколицина идиота лудака и будала, којима је обећано, да ће на бриселским јаслама, као бесловесна стока преживати сено, само да дозволе да им народ и државу раскрчме и распљачкају .

Већина европских држава, у бити су не геноцидне, него чак сатанистичке . Злочини описани у „Старом „ и „Новом „ завету, а које чине јеховистичке разуларене звери, само су предграђе монструозне творевине каква је Европска унија . Темељи све и једне европске државе ударани су на главама њених највиђенијих људи, док је малтер мешан са људском крвљу . Не знојем, него крвљу .

Оваквим крвопијама, змијама, најсатанскијих хришћанским творевинама, наш народ као жаба змији, хрли, на путу без повратка . Европске државе, нити су оличење свести, савести, благородности, ума и разума, словесности и поштења, нити су рај на земљи, нити су сам пакао . Оне су много много много горе . То су творевине зидане од људских костију, са малтером од крви .

Дозволите један пример . Дозволите да Вас поведем путем разума и словесности, да разгрнем завесу, са мрачних одаја историје . . . Свима Вама познат је енглески краљ Хенри VIII . Не значи вам име много . . .ето, то је онај краљ, који је ко наш Милутин, имао седам осам жена . . .и ко зна колико . . .сетили сте се.
Добро .
Хенри Тјудор, енглески помазани краљ, живео је и владао почетком XVI века на тлу данашњег острвског дела Уједињеног краљевства . Околности његовог доласка и боравка на власти, веома су добро познате, како из историје, тако књижевности и филмографије . Хенри, је осим пасионираног бављења стреличарством – сматран је најбољим стрелцем луком свог времена . Чак, ако одбијемо половину, на уобичајено краљевско улизивање, ипак је остао запажен стреличар . Познат је и по великом броју жена . Бракови краљевских династија, иако уговарани, као код куповања и продавања стоке на пијаци, вођени и развођени, ипак нису побуђивали велику пажњу, како у време Хенрија, тако и касније, барем што се љубави тиче . Чак је, пар векова касније и сам британски премијер Бенџамин Израели, стао на становиште, јавно рекавши, да је права срећа за британску круну, што су ИСТИНСКИ очеви најмање четворице британских краљева новог доба били СТАСИТИ ШВЕДСКИ КОЊУШАРИ „ Енглеским, али и белосветским династијама, у интересу, је било једино очување власти и што дужи останак на њој. Као и жикине династије, и енглеске су умеле да потрају веома дуго .

Краљ Хенри, умео је са женама, али није имао среће са наследницима . Како са првовенчаном краљицом, мушких наследника није имао, а били су му неодложно потребни, одлучио је да се разведе. И то Вам је познато . Али, католичка црква, чији је Хенри био искрени верник, и чијом је руком , преко ординирајућег Кентерберијског надбискупа и помазан, НИЈЕ ХТЕЛА НИ ДА ЧУЈЕ .

Може растава од стола и постеље, рекоше католички прелати, али онда су сва деца рођена у каснијим „Браковима“ незаконита, односно копилад, а брак непостојећи . Хенри је ПОБЕСНЕО . Краљевска се не пориче . Кад краљ хоће Хосенфефер, има да добије Хосенфефер, кад хоће да се разведе, има да се мимо црквених канона разведе . Игром историјског случаја, у игру престола упетљао се и сам ТОМАС МОР, ништа мање познатији државник и филозоф, те на крају верски високи функционер . У поменуто време, било је испреплетено . Тек, не испуњавајући жељу свог краља Томас је оптужен за велеиздају, те послан на губилиште .

На губилиште је послан и Томас Мор, краљевском наредбом. Смртна казна, у „Цивилизованој“ енглеској извршавала се у Хенријево време, на следећи начин :

За оне са слабијим срцем није препоручљиво читање, напомињем да је у питању историјска истина

На смрт осуђени, био би одведен на вешала, где би био обешен о омчу до бесвести, затим поливан водом и враћен у живот, затим положен на џелатски сто где би му био распаран стомак, било по одсецању гениталија било не, затим црева извађена и положена на усијане металне решетке, налик данашњем роштиљу . На смрт осуђени умео је и по неколико минута да преживи до коначног смртног часа . Ова казна извршавана је за такозване „Најтеже злочине“ међу којима су убрајани велеиздаја, тешке проневере краљеве благајне, нарочито нечасно понашање, јавно изречена увреда краља . . .те на крају подизање оружја на краља и чланове његове породице .

Томасу је претило извршење овакве казне . Истом казном су кажњени и чувени „Атентатори“ који су намеравали да са бурадима барута разнесу енглески парламент . То Вам је добро познато . . .

Међутим, чак је и краљ Хенри, као мудар државник, вероватно увидео да је претерао, јер је Томас Мор важио за веома популарног и надасве поштеног – за оно време човека . Актом „Краљевске милости“ Томас Мор је помилован, те је начин извршења смртне казне преиначен у просто одсецање главе СЕКИРОМ НА ПАЊУ без претходног везивања руку, у смислу обезбеђења присутности осуђеника . Томас Мор , не би био оно што јесте, један од највећих светских филозофа, да лаконски није прозборио :

ХВАЛА КРАЉУ НА БЕСКРАЈНОЈ МИЛОСТИ

 

Вишекруна Ђорђе, Велики беседник Велике ложе Војводине

Можда ти се свиди

Оставите коментар