Почетна » Наставља се хајка на новинаре Жиг инфа од породице Комленац- Ђорђевић

Наставља се хајка на новинаре Жиг инфа од породице Комленац- Ђорђевић

Секретарка Живка и коминтерна муж

од Жиг Инфо
0 коментар

Од како постоји Спортски савез у Гроцкој секретар је Живка Комленац Ђорђевић. Она није само секретар у Спортском савезу већ и у Фудбалском савезу Гроцке и свуда где долази до противправних дела и нерегуларности.

Да има неправилности утврдила је и Буџетска инспекција за 2019/20 годину, због чега многи клубови морају да врате новац у буџет,  јер им је „нелегално додељен“ или  неосновано утрошен.

Много је недела иза презимена Комленац Ђорђевић. Једноставно, сви коруптивни путеви воде ка секретарки.

Ипак, Живка секретарка је све супротно од онога чиме се представља и она је једна изузетно вешта манипулаторка.

Користећи чињеницу да многи из Спортског савеза имају мишљење да  је секретарка незаменљива, Живка остаје у Спортском савезу и даље и то изузетно зна да искористи, како би себе представила као жртву туђих интереса, а не својих. Нажалост заборавља се на чињеницу да ако пацијент добије неку опаку болест, најбоље је ту болест одстранити, како се не би ширила. Међутим, секретарку нико да одстрани и већ је метастазирала у Спортском савезу општине Гроцка, наневши озбиљне последице.

Мржња секретаркина према Жиг инфу, због откривања свих њених дела и недела, иде у тој мери да је целу породицу заразила овом опасном болешћу.

Тако је крајем прошле године њен син, као радник ЕДБ-а покушао физички да се обрачуна са једним од новинара Жиг инфа, а затим је лажирао да је он нападнут од стране новинара. Међутим, заборавио је млађани секретар да је све снимљено, а на снимку се види ко је заправо насилник.

Поред сина, ту је и отац, односно муж секретарке. На данашњим „Сеоским играма“ које су се одржавале у ОШ „Илија Гарашанин“, секретаркин муж дошао је до изражаја.

Жиг инфо, који је био позван из кабинета председника ГО Гроцка да испрати ову манифестацију, данас је од стране мужа секретарке Живке био дискриминисан, односно новинарима је покушано да се забрани снимање ове манифестације.

Поред новинара наше редакције, био је присутан и још један камерман, којем ни у једном тренутку ништа није речено, а који се налазио на позицији камере Жиг инфа.

Секретаркин муж је више пута „упозоравао“ Жиг инфо да не снима, јер наводно омета манифестацију. У тренутку када је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић држао говор дошло је и до физичког контакта, односно секретаркин муж је покушао да одгура сниматеља Жиг инфа. Другом сниматељу који није био из наше редакције, а био је на апсолутно истој позицији, ништа није рекао.

Накнадним прегледавањем снимка, установљено је да је наредбу за „уклањање“ новинара Жиг инфа у обављању свог посла, дала лично секретарка ССОГ-а, Живка Комленац Ђорђевић.

Председник ГО Гроцка ни у једном тренутку није осудио понашање мужа секретарке Живке. Заборавио је председник Гроцке, изгледа, да је Буџетска инспекција установила да је ненаменски трошен новац у овом спортском савезу, као и да ће због тога одговарати. Заборавио је, изгледа, да су та ненаменска средства додељена за време коминтерне, односно актуелне секретарке Живке Комленац Ђорђевић.

Погледајте видео:

 

ЕЖИ, Насловна фотографија: Илустрација

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар