Почетна » Што си већи криминалац, то си бољи напредњак у Гроцкој и после се питамо шта нам се дешава

Што си већи криминалац, то си бољи напредњак у Гроцкој и после се питамо шта нам се дешава

Дно нема краја

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Недавно хапшење ближег рођака једног од директора јавног предузећа у Гроцкој, и задуженог за Врчин испред СНС-а, показало је још једном карактер и право лице грочанских напредњака.

Уместо да се поднесе оставка, понашају се као да се ништа није десило. То лудило код грочанских напредњака траје још од како су дали громогласни аплауз бившем председнику Драгољубу Симоновићу у борби против хајке Жиг инфа. Убрзо након тог аплауза Симоновић је ухапшен, а они који су били најгромогласнији са аплаузом, напредовали су у каријери. Подсетићу да је Симоновић осуђен по други пут првостепено на пет година затвора јер је, према пресуди, био налогодавац за паљење куће нашег колеге Милана Јовановића.

У насељу Врчин пре пар година дошло је до хапшења једног лица које је у возилу имао више килограма наркотика. Испоставиће се да је то муж једне раднице из ГО Гроцка која је затим напредовала у кабинету председника Гроцке.

Недавно у једном од насеља на југу општине Гроцка отворена је канцеларија напредњака. Објекат закупљен од фамилије чији је члан познат по томе да је пљачкао локалне продавнице. То је изгледа и био услов да се на том месту канцеларија отвори.

Не треба заборавити ни лице које је напредовало у каријери тако што је учествовало у пребијању службеног лица. Постао је први човек задужен за обезбеђење председника Гроцке.

Лично је и Ана Брнабић „похвалила“ лице које је напало опозиционог активисту у Болечу. За награду исто лице је постало жртва за јавност али не и нападач, иако снимак то демантује.

Пре два дана лице преминуло због тога што нема довољно санитета. Напредњаци покушавају да сваки негативан коментар ботују газећи и преко душа покојника.

Упитно је и стање председника ГО Гроцка. Зашто је председник завршио на токсикологији на ВМА и шта му је пронађено у организму. То су питања која муче јавност, али уместо одговора стиже ћутња. Председник је и даље председник, али га мења заменица. За јавност, све је у реду. О дуговањима према воћарима, то и да не причамо.

Није нам више ни до тога што нема логике, него нема више ни стида ни срама. Ако им се и укаже на срам, осуће рафалну паљбу по вама износећи гнусне лажи. Ситне, небитне душе то чине. Јер они не знају да разговарају, знају само да лажу да вас спопадају. Паметни се одавно повукли, остало нешто мало упорних да им се супротстави. Зато и не чуди зашто нам је овакво како нам је. До избора 17. децембра 2023. године мислио сам и да смо ми за то криви. Међутим, сада је већ изашло на видело њихова пирова победа. Довукли су људе са стране само како би опстали на власти. Пад је почео, а то знају и они. И они су почели да црвене. Њихов (не) рад се осећа свуда. Довољно је да прошетате до 10 метара од зграде општине. Њихов напредак се огледа у Грочици. Смрад је и више него присутан.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар