Почетна » У родном месту председника Гроцке нуди се 30 евра за глас напредњацима

У родном месту председника Гроцке нуди се 30 евра за глас напредњацима

Сукоб социјалиста и напредњака продубљен

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Колико је овогодишња кампања „прљава“ најбоље показују примери који долазе из једног малог места ГО Гроцка, Пударцима.

Вести које стижу су заправо за рубрику „веровали или не“. Па се тако на основу те рубрике може рећи да онај који дугује воћарима милионе, председник Гроцке, даје 30 евра за глас уколико се на изборима гласа за „Александра Вучића“. Истини на вољи, тај новац није обећан лично од председника, већ преко ангажованог лица С.М-а, председниковог даљег рођака.

Досије С.М -а је јако интересантан. Младић који зна да уђе другима у куће, поломи прозоре, покућство успутно измлати и неког комшију. Навикао је председник Гроцке још од летос када је био у кампањи „Мир, стабилност, Вучић“, па се потуче у Болечу, да поред себе има понеког криминалца, јер је поштене људе одавно изгубио због своје игре лажи и превара. У родноме месту председника се спекулише да и Панта врло често зна да седне да са другарима С.М-а запали који дим из њихове луле. Јер, како се још спекулише, једино је то објашњење што председник онако колута очима и „сам је са својим мислима“.

Не зна председник да ће те исте силеџије прве сутра закуцати на његова врата, а пад је већ почео. Исто као и случају мештанина М.М -а, који „ради за Панту“ али и за СПС. За потребе напредњака даће шта је потребно, док ће од СПС-а тражити да му се запосли сестра у Дому здравља. И једнима и другима је обећао глас.

Људи попут С.М-а и М.М -а је на десетине у овом малом месту ГО Гроцка.

И ту се заправо долази до кључне чињенице. Који ће Пантелић у Пударцима донети победу? Јер, битку да добију што више гласова социјалисти бије Пантин рођак, Игор. Дакле имамо напредњака Драгана Пантелића и социјалисту Игора Пантелића. Заратило се међу фамилијом, чини се никада више. За кога ће гласати они који су обећали глас обојици Пантелића? Обрни, окрени, једина права изборне трка биће између социјалиста и напредњака. Мада, не треба отписати ни опозицију. Можда у целокупној ситуацији опозиција ипак буде победник, онај морални.

Како год, мештани овог места, одакле је и аутор овог текста, треба поручити да изађу у што већем броју на гласање. Па ако желе да учествују рату, нека изабери уз којег ће Пантелића, оног што им је остао дужан и обећавао све и свашта, или оног што за сада само обећава. А можда је у рату најбоље и не учествовати, бити неутралан као Швајцарска или бити вечити опозиционар. Само мислите о томе да је у Швајцарској велики проценат излазности за изборе или референдум.

 

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар