Почетна » СНС „Паркинг сервис Гроцка“

СНС „Паркинг сервис Гроцка“

Приватно јавно деоничарско друштво

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Одбор напредњака у Гроцкој одржао је синоћ састанак са новим повереником, Андријом Чупковићем, после којег је закључак да ће овај одбор наставити са радом исто као и до сада, без икаквих промена или по систему „шта је било било је, идемо даље као да се ништа није догодило“.

А догодило се свашта у Гроцкој. Бивши председник ОО СНС-а и ГО Гроцка, осумњичен је да је налогодавац за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу. Главни и одговорни уредник портала је пре тога претучен, недељу дана провео у болници. Буџет ГО Гроцка истрошен, нигде капиталних инвестиција. Према ГУП-у (Генерални урбанистичку план града Беграда) до 2041. године, у Гроцкој ће бити само инвестирано у депонију и у обилазницу.

Они што су тапшали, а могуће да поједини још увек то раде, Симоновићу и данас су у извршној власти у Гроцкој. На јучерашњем састанку са новим повереником већина је оних који су врло познати мештанима Гроцке и бирачком телу напредњака. Иза њих су разне туче, проневерја.. Све оно због чега рејтинг напредњака у Гроцкој опада.

Биће сада јако интересантно гледати све исте фаце које су и довеле до оваквог стања СНС о(д)бора у Гроцкој како ће узнапредовати и вратити поверење оних које су највише излагали. Чак ни љубавна веза двоје партнера након неколико година давања лажних обећања не може да опстане и веома бурни и болни раскид је више него неминован.

Истражујући шта се издешавало на састанку са новим повереником Андријом, десило се нешто што у претходном периоду је било незамисливо. Сви они са којима је обављен разговор изјавили су исто- да су разочарани синоћним састанком и да би волели да из целе приче изађу. Такође, сложили су се и да је одлазак тежак јер се, како су рекли, плаше да напусте о(д)бор у Гроцкој, због притисака којих ће касније имати.

Нови СНС повереник Андрија Чупковић је и директор ЈКП „Паркинг сервис“ из Београда. Поједини медији су објавили вест да је ово предузеће по први пут у својој историји у минусу због пословања. „Наплата ваздуха“, како неки саговорници истичу, довела је до минуса у предузећу. За данас су била заказана и два састанка са новим СНС повереником из Гроцке. У два часова требало је да има састанак са коалиционим партнерима, док пола сата касније са чланством из Гроцке. Први састанак је, по систему изреченом на јучерашњој седници – пуј пике више не важи, отказан.

Оно што је још интересантније састанци су заказани у просторијама ЈКП „Паркинг сервис“. Дакле, јавно предузеће приватизовано за страначке састанке, јер вероватно и након тог одржаног састанка биће, пуј пике то више не важи, те одговорности нема.

Гориво у Србији, као и у свету је ценовно на историјском максимуму. Питам се, колико ће данас грочански напредњаци потрошити горива док свако у засебном аутомобилу оде до ЈКП „Паркинг сервиса“ и да ли ће гориво правдати кроз буџет?

На крају, вратимо се на почетак. Грочанска напредњачка сага није нигде одмакла од политике Драгољуба Симоновића. А његова политика и јесте „пуј пике више не важи“. Замислите да колеги Јовановићу, којем је изгорела кућа, кажете сада „пуј пике више не важи“. Јер, то што ти је горела кућа, то је било, данас си је делимично обновио, а налогодавац, он је некада палио, сада то више не важи. Неће он више, ево, веруј….

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар