Почетна » На челу Гроцке је Шћепан Шћекић који се уклопио у јагњећу бригаду

На челу Гроцке је Шћепан Шћекић који се уклопио у јагњећу бригаду

Лични став

од Милан Јовановић
0 коментар

Доживели смо да у 21. веку живимо у општини чуда. Свакодневно се сусрећемо са људима који немају ни мало људскости, али смо и свесни да коња у тој трци не можеш победити, као што ни будалу не можеш убедити.

Очигледно је да је чланска карта СНС постала дозвола за злодела и криминалци се масовно учлањују у ову организацију. Гроцка је постала легло криминала и непотизма, а зло је постало нормално стање сваког општинског функционера. Ова организована криминална група је далеко од неке политичке партије, а њихово деловање се само своди на пљачкање општинског буџета. О њиховом степену интелигенције је сувишно говорити, када је међу њима најпаметнији чергар, кога су својевремено поставили за предводника. Њега очигледно чека дугогодишња робија, а сви смо се понадали да ће на чело ове разуларене руље, доћи неки поштен и савестан домаћин.

Кад гле чуда, на чело распојасане банде дође неки ,,Шћепан Шћекић“.  Није ми познато на који је део тела упао у отворену шахту, али се зато врло брзо уклопио у јагњећу бригаду. Сећате ли се оне универзалне реченице ,,једете ми џигерицу“ ? То није најтипичнија фраза коју изговарају грађани Гроцке. У то смо се уверили од како је на власти Српска назадна странка. Да ли у СНС има канибала није ми познато, али како нас је обавестио Александар Вучић у Ритопеку, а на општини Гроцка се налази кланица за људе чија су тела млели са индустријском машином и, по речима АВ-а, правили ћевапе.  Како смо обавештени да су ови зликовци и чланови СНС, али нико из Општине није обавестио грађане Гроцке и јавност Србије ко је из овог криминалног легла сарађивао са овим убицама и од кога су имали подршку у  општини, ко их је довео у Ритопек, ко им је асвалтирао улицу, са којим функционерима је разговарао Беливук када је долазио у општину и од кога је у Гроцкој имао највећу подршку.

Колико нам је познато бакљаде за Београд су се организовале са игралишта Ф.К.Винча, а у овој Беливуковој групи били су и неки функционери из општине са радницима обезбеђења. Знамо које су особе похапшене и зашто су похапшене. Да ли је живот нашег председника и даље угрожен јер очигледно је, да још има доста сумњивих лица на слободи? Мислим да су та лица запослена у Општини.Чудно је да бивши председник Симоновић јавно оптужује господина Миличковића и Весића за сарадњу са Беливуком и да постоји сумња да су му они асвалтирали улицу, и да се они до данашњег дана нису огласили да демантују ове оптужбе и да га, евентуално, туже за клевету.

Зашто је г.Стефановић добио плакету да је заслужни грађанин општине Гроцке, а да нико не зна које су то заслуге?
Општина Гроцка је, за сада, обавијена велом тајне, али сваки балон који се пренадувава у једном тренутку мора да пукне.
Надајмо се да ћемо доживети и тај дан.

 

За Жиг ифо:
Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар