Почетна » Сазнајемо: Одржан МО СНС Гроцка, председавао Буквић

Сазнајемо: Одржан МО СНС Гроцка, председавао Буквић

од admin
0 коментар

 Месни одбор СНС Гроцка одржан је са око 20. присутних чланова. На самом почетку састанка речено је да ће бити кажњени они који снимају у било којој форми састанак, с обзиром да информације долазе до новинара Жиг инфа. Наводно, ко буде снимао и предао материјал новинарима биће уклоњен са састанка и пријављен врху странке, а затим ће се повести дисциплински поступак против њега. Подсетимо се, Жиг инфо је објављивао у више наврата аудио снимке са седница МО СНС Гроцка.

Након тога, прешло се на једину тачку, а то су предстојећи избори. Речено је да ће се одржати и унутар страначки избори, али да ће се прво бирати председник Месног одбора Гроцка, као и потпредседници који ће бити задужени за сваку изборну јединицу понаособ. Председник Општинског одбора Гроцка бираће се тек након одржаних градских и председничких избора следеће године. До тада, како је речено, повереник за Гроцку је Милосав Миличковић- Миличко.

Наши извори кажу да је било доста питања, поготово око актуелног руководства у општини, односно око њиховог „нерада“ . Доста питања, али мало одговора је утисак који су чланови МО СНС Гроцка однели са вечерашњег састанка. У наредном периоду, како им је саопштено, састанци МО СНС Гроцка ће се интезивирати и у просеку ће их бити два пута недељно.

Подсетимо се, Миленко Буквић је један од координатора и шеф одборничке групе СНС у Гроцкој. Недавно је Жиг инфо објавио снимак у којем се јасно чује Буквић који каже да су координатори СНС, сви до једног у незаконитим радњама. На снимку, поред Буквића налазе се тадашњи координатори Стефан Дилберовић, Милан Марковић и Ђорђе Јевтић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Архива/СНС Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар