Почетна » ИСТРАГА ИНСПЕКТОРА БЛАЖЕ Мишеви лочу у Скупштини и грицкају скупи сир! Нинић: Увести алко-тест при уласку и изласку из Скупштине!

ИСТРАГА ИНСПЕКТОРА БЛАЖЕ Мишеви лочу у Скупштини и грицкају скупи сир! Нинић: Увести алко-тест при уласку и изласку из Скупштине!

од admin
0 коментар

Музичар Инспектор Блажа решио је мистерију набавке чак 4.246 флаша жестине за Скупштину – скупштински мишеви су све то попили.

Управа за заједничке послове расписала је јавну набавку за жестину, а место испоруке су обе зграде Скупштине, обе зграде Владе, Палата Србије и Андрићев венац. Међутим, посланици се куну да они не пију и да је у скупштинском бифеу забрањено точење алкохола. Исти одговор добили смо и када смо недавно писали о набавци, између осталог и за ове објекте, ексклузивних сирева и ретких врста млека – тада су посланици исто тврдили да то није за њих и да буђавог сира никад није било на скупштинском менију.

– Јасно је свима да су мишеви у остави скупштинског ресторана појели сир и попили млеко. Што се тиче 4.246 комада жестине на 250 посланика у Скупштини Србије, ту је ствар још очигледнија. У просеку, то је 17 жестина по глави посланика, тако да није чудо да тврде да не пију. У тој фази посланик у алкохолном испарењу види само мишеве који су појели сир и попили млеко, како са својим рођацима белим мишевима лочу и жестока пића – каже Инспектор Блажа.

Иван Нинић, директор Центра за владавину права, каже да ову мистерију може да реши само увођење алко-теста приликом уласка и изласка из Скупштине, као нека врста чекирања.

– Не видим могућност да на други начин сазнамо где иде толики алкохол. Мислим, немогуће да толики алкохол испари – наводи Нинић.

Курир.рс/К. Б.

Можда ти се свиди

Оставите коментар