Почетна » Владимир Ђорђевић : „Позивам све медије да се одупру уценама и ултиматумима, да се баве независним и неинтересним извештавањем

Владимир Ђорђевић : „Позивам све медије да се одупру уценама и ултиматумима, да се баве независним и неинтересним извештавањем

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Владимир Ђорђевић подсетио је данас да је пре 26 година усвојен Закон о јавном информисању на основу кога се вршила репресија над медијима који раде у интересу народа, а не у интересу власти.

– Још тада је Александар Вучић поделио медије.  Ако гледамо у процентима 70% ради за власт, док 30% припада прозападном систему. Све ове године показују да нема места за српску националну причу, јер коме треба српска прича у Србији?
Медијски мрак влада за свакога ко има другачије мишљење од власти и за све који желе да докажу чиме се власт бави.
Одобравање инвеститорске мафије, затим пројекта „Литијум“, девастирање просвете, представља само део програма са националном фреквенцијом, који доказују ко управља медијима у Србији.
Требамо да будемо сведоци да прозападни систем утиче директно на омладину, којој доноси неморалне норме кроз пропагирање ријалити програма, насиља и срозавање образовања.
Лако је онима којима Србија у уставно загарантованим границама није приоритет и који оберучке признају француско-немачки споразум који је маска за издају Косова и Метохије, лако је онима којима је Сребреница геноцид, а није!
Есесовско контролисање и вођење медија датира још од 90-тих до данас.
Позивам све медије да се одупру уценама и ултиматумима, да се баве независним и неинтересним извештавањем.
Српски медији требају свом народу!“,изјавио је народни посланик и потпредседник ПОКС, Владимир Ђорђевић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар