Почетна » Пао договор: Јовановић нови тренер Црвене звезде

Пао договор: Јовановић нови тренер Црвене звезде

од Други Пишу
0 коментар

Владимир Јовановић је нови тренер кошаркаша Црвене звезде, потврдио је клуб са Малог Калемегдана.

Како је Спорт Клуб и најавио, Јовановић је постигао договор са челницима црвено-белих и тиме потврдио спекулације које су се појавиле од одласа Дејана Радоњића.

Јовановић је без клупског ангажмана од јануара ове године, када је напустио Цибону на чијој клупи је био 11 месеци, али је тренутно селектор репрезентације Србије до 20 година коју од 16. до 24. јула чека Европско првенство у Подгорици.

На клупи ’црвено-белих’ млади стручњак из Младеновца ће заменити Дејана Радоњића који је прошле недеље потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом. Црногорски стручњак је после освојене трипле круне изразио жељу да остане на клупи Звезде, међутим, до договора о наставку сарадње није дошло.

овановић је у старту био један од кандидата, међутим, прошле недеље је за Спорт Клуб рекао да га из редова ’црвено-белих’ још нису контактирали, као и да му прија што се доводи у везу са шампионом Србије и региона, а да би волео да се то оствари.

Јовановић је, иначе, тренерску каријеру почео са 28 година, као асистент у ФМП Железнику, да би 2016. преузео млади тим Црвене звезде. Деби на клупи првог тима из Железника имао је годину дана касније, а на њој се задржао три године, пре него што је преузео Цибону.

Александар Петровић  Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар