Почетна » Кик-боксер из Лесковца ХЛАДНОКРВНО ликвидиран, ево шта је са УБИЦОМ Легијиног фана

Кик-боксер из Лесковца ХЛАДНОКРВНО ликвидиран, ево шта је са УБИЦОМ Легијиног фана

од admin
0 коментар

„Хтела бих да знам ко убио мог сина је и због чега. Не знам коме се замерио и зашто. Тражим да полиција хитно реши убиство мог сина, који ником ништа није скривио у животу“, прича у исповести за „Ало!“ Јадранка Јовић (47), мајка Николе Јовића (23), кик-боксера, који 21. фебруара убијен на свој рођендан у улици Мајора Тепића.

Јадранка је одлучила да, како истиче, јавно проговори, пошто полиција не решава убиство њеног сина више од четири месеца.

– Мој Никола је био диван младић и спортиста. Те вечери се нашао са својим оцем Радетом на бензинској пумпи, а он му је дао паре за рођендан. Никола је затим отишао у наш стан у насељу Дубочица, а навече је изашао у дискотеку са другаром. После два сата иза поноћи, одвезао је другара својим колима до куће и таксијем се вратио до стана – прича Николина мајка.

Она каже да је Никола кренуо према њиховом стану у улици Мајора Тепића Б5, али да се тада зачуо пуцањ, док је прилазио згради.

– Никола је онда кренуо да бежи према маркету, али га је убица ранио у леђа. Иако рањен, трчао је, али је онда пао код броја Б4, а убица је према њему испалио 15 хитаца, од којих га је погодило 13! Највише је метака добио у ноге и препоне, а са три хица је рањен у стомак. Када је убица побегао, мој син је био толико храбар и присебан да покида мајицу и њоме спречи крварење у стомаку. Такође је скинуо некако каиш и подвезао ноге да не крвари. Међутим, искрварио је врло брзо, пре доласка Хитне помоћи – прича неутешна мајка убијеног младића, истичући и да су камере морале да сниме убицу.

Она наводи да је најстрашније што су у близини места злочина била тројица жандарма, који су се разбежали, и појавили тек након осам минута.

– Они су видели како убица јури мог сина и пуца за њим, а ништа нису предузели да га спрече. Питам се што их полиција не испита – додаје Николина мајка. Она негира да је њен син имао сукоб са законом.

– Нашли су били пет килограма марихуане у колима његовог другара, али се испоставило да та дрога припада том другару. Никола је после месец дана притвора изашао напоље и није било никаквог поступка против њега, а 9. марта је требало да сведочи у том процесу – прича Јадранка.

Јадранка каже да је њен син волео ЈСО и Милорада Улемека Легију јер је његов отац Раде (52) био раније у тој јединици, до 2001.

– Сигурно му је он причао о њему и зато је мој син хтео да иде у Легију странаца – каже она.

Хтео у Легију странаца

Мајка убијеног младића истиче да је њен син одувек волео војску и униформу.

– Његов отац је припадник нишког одреда Жандармерије, а ћерка ми је полицајка у Београду. Никола је са 19 година хтео да иде у Легију странаца, али су га тада из кампа у Француској вратили да изврши додатне прегледе на ВМА јер му је тада срце нешто убрзано лупало. Ваљда се био мало уплашио. Није више хтео у Легију странаца, али се посветио спорту. Осим кик-бокса, волео је пливање и разне друге спортове. Волео је да са својих 175 центиметара висине буде јак и у форми, а доносио је стално медаље са такмичења – прича неутешна мајка.

На фотографијама се види како Никола држи мајицу са заштитним знаком „црвених беретки“, односно вуком са беретком. Управо у мајици са тим вуком Легија је одржао завршну реч.

Николи поред свог имена на Фејсбуку у загради пише „Легион етрангере“, односно Легија странаца, елитна француска борбена јединица. Имао је и тетоважу на врату, исто као и Легија, само што је Никола имао вука.

Јадранка каже да њен супруг станује у Лесковцу, због посла, а да она живи у месту Бунушки Чифлук код Лесковца, где је и сахрањен њен Никола.

– Не знам ко му је наместио убиство. Мој син није убијао, није крао ни силовао. Имао је ауто, три мотора, три куће, пропутовао Европу… Све је то његов отац вредним радом стекао. Сада је мој Никола на гробљу, преко пута мене, а ја не престајем да тражим истину – каже на крају разговора Јадранка Јовић.

 

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар