Почетна » Грочанске секси приче: Разврат у канцеларији (18 +)

Грочанске секси приче: Разврат у канцеларији (18 +)

Сан или јава?

од Жиг Инфо
0 коментар

Одувек сам била привлачна супротном полу. Изглед је, наравно, итекако важан, али дубоко верујем да је оно што нису могли да занемаре код мене је то магнетско исијавање, које их је звало међу моје ноге. Да ли ме то чини дрољом? Можда. Како год, волим када мушкарац има добро међуножје, још боље када зна да га користи и ударнички наступи.

Млакоње који ме угњаве сам слала „дођавола“. Допадало ми се то што могу да бирам: једног, двојицу, тројицу…Волела сам да видим своје међуножје у њиховим очима, оно што је њима, на крају крајева и једино важно.

Елем, радим при општини. Кодекс облачења је строг, па мушкарци носе одела, а жене костиме, с тим да сукња мора да буде само мало изнад колена. То мене не спречава да имам самодржеће чарапе без гаћица испод костима, када се осећам посебно напаљено, а таквих је дана много.

Ложи ме да ми је испод строгог, црног пословног костима међуножје голо.

Јелте, то ми у неким ситуацијама заиста олакшава посао. Итекако.

Скоро сам добила новог колегу.С времена на време размењивали погледе и смешке. Знала сам да ће кад тад бити између мојих ногу.

Једном се погодило да смо мој колега и ја остали сами. Завршавали смо годишње извештаје, остали прековремено на послу и прилика је била више него добра за крес.

Замолила сам га да нам донесе кафу из друге просторије, па сам брзо, кад је изашао, подигла сукњу скроз до препона и села раширених ногу.

Знала сам да ће одлепити на призор када се буде вратио. Када је стигао, спустио је кафу на мој сто и сео преко пута.

Почео је нешто да куцка по компу, па је подигао поглед према мени и….тада се сусрео са мојим голим, избријаним међуножјем.

Пар трена је буљио, а онда је оборио поглед. Насмешила сам се кад је поново подигао поглед и приковао га за моје голо међуножје.

-Свиђа ти се поглед?- питала сам га и још више раширила ноге. Климнуо је главом. Устао је, закључао врата и подигао ме да седнем на сто. Раскопчао ми је кошуљу и спустио бретеле корсета. Сисао ми је укрућене брадавице док ми је подизао сукњу и миловао сада већ моко међуножје.

Посегнула сам руком за његовим шлицом, али ме је он лагано одгурнуо и спустио се између мојих ногу ширећи их раменима. Осетила сам врели дах а потом и језик у међуножју. Застењала сам кад је почео да палаца по њему, лизао ме брзо, а ја сам већ цуркала по столу.

Чврсто ми је рукама стезао гузу и почео да сиса напети клиторис. Цимала сам се и грчила близу врхунца, кад ме је подигао и окренуо.

Пресавио ме преко стола, чула сам зип, а онда је зарио свој врели тврди пенис до краја у моју рбицу која је процурила и почела да се грчи у оргазму.

Стао је мало тако док сам се смирила, а онда је почео жестоко да се забија од позади, туцао ме је брзо и снажно..

Одједном, чуло се гласно лупање по вратима и он је стао.

-Немојте да заборавите на извештаје – чуо се глас с друге стране и смех више њих.

-Не брини шефе – довикнуо је и наставио да улази у мене. Чула сам комешање испред врата и сетила се да су сигурно укључили сигурносну камеру, увек се укључује када се остаје прековремено. Смех и пригушени повици су ме убедили у то.

-Откључај врата и пусти их унутра. Нека гледају. – рекла сам, а он је скочио испрепадан и шокиран оним што чује од мене и брзо је навукао панталоне.

– Ако их пустимо да се придруже, неће смети да причају. – рекла сам и устала да откључам врата.

Било их је тројица, сви већ видно под гасом. Ето за шта некима служи прековремени рад…

Рекла сам им да уђу и да могу да гледају и дркају, ако искључе камеру.

Колега је био избезумљен, с панталонама спуштеним на пола, пенис му се опустио још увек мокар од мог међуножја, док се с њега теглила слузава капљица. Пришла сам, чучнула испред њега и покупила је језиком, па сам наставила да му лижем. Брзо се повратио и укрутио.

Сад сам му већ жестоко пушила, а ова тројица су стајали са стране, почели да се раскопчавају, ваде пенисе и дркају. То ме је опасно наложило.

Устала сам и скинула се. Пенис му је стајао усправан, а ја сам легла на сто и раширила ноге. Пришао је и почео лагано да гура свој пенис у мене. Кресао ме је лагано, мешао у мени, трљао ми клиторис прстима док је лагано улазио и излазио. Подигла сам главу и видела како ова тројица стоје око нас спуштених панталона и дркају. Подигла сам кукове у вис и почела и ја лагано да мешам.

Стискала сам коеги пенис и пуштала у ритму његових покрета. Застењао је гласно, па убрзао. Пратила сам га покретима кукова, сад смо се већ жестоко кресали. Руком сам позвала остале да се приближе.

-Један по један.

Док ме је колега кресао, ја сам испробавала пенисе и слушала дахтање мојих старијих колега.

Сва тројица су напаљено стењали док сам пушила наизменично и стискала их. Колега се сад већ жестоко забијао а ја сам се тресла и грчила, увијала сам се у екстази на столу, док су ми бале цуриле низ уста.

Стао је и осетила сам како му се грчи. Подигла сам кукове и обавила сам се око њега чврсто, па пустила а он излетео и почео да ме прска врелом спермом. Убрзо су и остали кренули да свршавају свуда по мени. Та сцена ме је толико напалила да сам кренула да свршавам и ја, избацујући млазеве из себе. Оргазам је трајао дуго, извијала сам се и бацала по столу док ми међуножје није пресушило.

За тај, прековремени рад, сво петоро смо били адекватно плаћени. Догађај се није помињао више, али су мене свуда пратили похотни погледи тројице старијих колега. Повремено су тражили да дигнем сукњу кад би се срели насамо или у празној канцеларији. Мене је све то ложило, али ништа као поглед мог новог колеге, који је наставио да ме шиба, кад год се за то пружила прилика.

 

Причу осмислио:
Ернесто де ла Серна,

Насловна фотографија: Илустрација, Инфо служба ГО Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар

twelve + nineteen =