Почетна » PRIZNALE SU SVOJE NAJDUBLJE TAJNE: Stvari koje žene NAJVIŠE ŽELE U SEKSU!

PRIZNALE SU SVOJE NAJDUBLJE TAJNE: Stvari koje žene NAJVIŠE ŽELE U SEKSU!

од admin
0 коментар

10. Žele da ih partner polako skida

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi da bude zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno telo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks/maženje u javnosti

Čak i kada žena ne želi da „ide do kraja“ u javnosti, mnoge pripadnice nežnijeg pola uzbuđuje pomisao da ih neko posmatra dok se maze s partnerom.

8. Žele da preuzmu kontrolu

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele da pokažu svoju moć i da budu u poziciji gde im je muškarac pokoran. Nekim ženama ostvarenje snova je da vežu partnera i da imaju pristup svakom deliću njegovog tela. Druge žele da imaju istu količinu moći kao muškarci i nije im dovoljno da budu gore dok vode ljubav.

7. Seksi uloge

Preuzimanje druge ličnosti može biti oslobađajuće i omogućiti nam da se oslobodimo svih stega i da osetimo užitke koje u „vlastitoj koži“ možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine

Žene žele da osete različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne – žele da se sve prožima i da se osećaju kao da su njihova tela blaga koja treba istražiti.

5. Da ona bude najvažnija

Svaka žena želi da se osećati posebno, poželjno, a nekad voli i da je partner razmazi i da se oseća kao jedina žena na svetu. Žena kojoj partner to priušti, vratiće svom ljubljenom istom merom.

4. Oralni seks – sada i uvek

Oralni seks posebno je intiman. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevetu. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nežnijeg pola da se jači pol brine za njih. Želi da mu se poda, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti.

2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umetnosti i zahteva trud.

1. Žele da budu obasute poljupcima

Ništa bolje ne „otključava“ žensku strast od poljubaca, laganih i senzualnih. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Poljubac može u ženi da probudi osećaj kao da je ceo svet njen.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар