Почетна » ИСТЕ НОЋИ ИМАЛА САМ СЕКС С ДЕЧКОМ И С ЈОШ ДВОЈИЦОМ: Кад чујете до краја исповест ове НИМФОМАНКЕ, биће вам је жао!

ИСТЕ НОЋИ ИМАЛА САМ СЕКС С ДЕЧКОМ И С ЈОШ ДВОЈИЦОМ: Кад чујете до краја исповест ове НИМФОМАНКЕ, биће вам је жао!

од admin
0 коментар

Многи су убеђени да не постоји такво нешто као што је “зависност од секса“. Међутим, кад будете чули исповест ове Аустралијанке, која је желела да остане анонимна, биће вам можда мало јасније какав пакао од живота проживљавају нимфоманке.

– Понекад бих саму себе убеђивала да немам проблем, јер има доста људи којима је горе него мени. То су они који се на послу искрадају у тоалет, јер не могу да издрже без оргазма цео дан. С друге стране, да сам радила у некој фабрици, где бучни уређаји могу пригушити звукове секса, можда бих се и сама у то упустила – започела је своју причу.

Она је искрено говорила и о томе што многи сматрају да су мушкарци више опседнути сексом него жене.

– Зар нисмо ми те које глуме да имају главобољу само да би се извукле из обављања брачних дужности? Зар се ми не окрећемо на другу страну јер смо преуморне? Зар нисмо понекад срећне кад имамо менструацију? – пита се она.

Ипак, код ње је ситуација далеко другачија него код једне “обичне” жене. Њена потреба за сексом је много већа него што људи могу да претпоставе.

– Једном сам имала секс два мушкарца у истој ноћи и то пре него што сам се нашла с трећим, својим дечком. Виђала сам се с њима само због секса. Није било потребе да ме изводе на скупе вечере. Мени је до њихових пениса, а не до хране – испричала је за Gold Coast Bulletin, преноси Индеx.

 

(telegraf)

Можда ти се свиди

Оставите коментар