Почетна » NIJE VREDAN VAŠEG ZDRAVLJA: Ovaj TRIK donosi RAZORNI ORGAZAM, ali svaki lekar osuđuje takav MAZOHIZAM!

NIJE VREDAN VAŠEG ZDRAVLJA: Ovaj TRIK donosi RAZORNI ORGAZAM, ali svaki lekar osuđuje takav MAZOHIZAM!

од admin
0 коментар

Da je to čista istina pokazuje novi „trik“ koji kruži internetom, a sve je počelo od jedne žene koja je izjavila da je našla način da doživi najintenzivniji orgazam u životu, i to bez partnera.

Nazvala ga je „pišgazam“ i moguće je da imate neku ideju o čemu se radi – o „orgazmu“ koji se dešava kada dugo odlažete mokrenje pa napokon posetite toalet.

Uzbuđena devojka je podelila svoju caku, a žene su ili potvrdile njeno iskustvo ili poletele da i same probaju. I u tren oka stvorila se armija žena koje se trude da satima odlažu potrebu za mokrenjem u nadi da će „orgazam“ biti jači.

– Kunem se, posle svakog „pišgazma“ se tresem minutima i sva se naježim. Bolje je od svakog orgazma – kaže jedna žena na forumu „Reddit“.

A ludilo je uzelo toliko maha da su se oglasili i lekari.

– Ovo je više nego budalast potez. Ako zadržavate mokraću, osuđujete sebe na infekcije urinarnog trakta, a na duže staze i oštećenje bubrega – upozorava Kler Morison, ginekolog.

A da li je jedan „orgazam“ koji čak to i nije vredan toga? Mi kažemo da nije, međutim, žene i dalje nastoje da što duže odlože posetu toaletu.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар