Почетна » PAZITE DA VAM SEKS NE PRESEDNE! Tri poze u kojim se PENIS NAJLAKŠE SLOMI

PAZITE DA VAM SEKS NE PRESEDNE! Tri poze u kojim se PENIS NAJLAKŠE SLOMI

од admin
0 коментар

Penis najlakše puca kada sklizne tokom penetracije i naglo se savije. Ponekad može da pukne i ako su muškarci previše divlji tokom odnosa ili ako preagresivno masturbiraju.

Fraktura penisa je lom jedne ili obe membrane koje prekrivaju njegovo erektilno tkivo, a uzrokuje ga brza, tupa sila dok je polni organ u erekciji, obično tokom seksa ili kod agresivne masturbacije.

Važno je da muškarac poseti lekara ako oseti bilo kakav bol. U mnogim slučajevima neugodno je otići na pregled, ali to samo može zakomplikovati stvari

Koja poza je najopasnija za lom penisa?

Lekari su otkrili tri poze kod kojih je šansa za frakturu penisa najveća. U novoj studiji objavljenoj u časopisu International Journal of Impotence Research pod nazivom „Relationship between sexual position and severity of penile fracture“ („Odnos između seksualnog položaja i ozbiljnosti frakture penisa“), stručnjaci s analizirali položaje tokom seksa i došli do određenih zaključaka.

Otkrili su da je tzv. doggy poza (pseća poza) najopasnija – čak 41 posto slučajeva frakture penisa dogodilo se tokom te poze. Na drugom mestu je tzv. misionarski položaj kod kojeg je do loma penisa došlo u 25 posto slučajeva dok je na trećem mestu poza u kojoj je žena na muškarcu.

Istraživači su, takođe, primetili kako su ozlede kod doggy poze i misionarske vrlo slične i vrlo su ozbiljne, dok lomovi tokom seksa u kojem je žena na muškarcu nisu toliko teški, otkriva The Sun.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар