Почетна » Мангупи из Чачка насамарили локални портал на јефтину фору: „Чудо невиђено“ у Овчар Бањи

Мангупи из Чачка насамарили локални портал на јефтину фору: „Чудо невиђено“ у Овчар Бањи

У саопштењу је стајало и да је лично Ана Брнабић иницирала истраживање

од Други Пишу
0 коментар

У редакцију Глас Западне Србије је пре неки дан стигао мејл са невероватном вешћу да је у Овчар Бањи пронађен извор киселе воде, а вероватно још важније – с потписом „Градски одбор СНС“, што би као требало да да на веродостојности.

Невероватна вест се одмах нашла на порталу, са насловом „Чудо невиђено“. Ипак, испоставило се да је неко само решио мало да се зеза са редакцијом наклоњеном владајућој странци.

У тексту који је послат у редакцију наведено је да је иницијаторка истраживања била премијерка Србије Ана Брнабић лично, те да су истраживања радили и Завод за јавно здравље и Институт „Јосиф Панчић“. Пише и да су открили да је кисела вода засићена са ЦО2 па је не треба додатно газирати. Ништа од тога није проверено пре објаве.

На Твитеру је са пуно смеха наглашено да су кривци за све мангупи из Чачка са лажног емаила. Људи су се наравно наставили на ову фору и кренули са духовитим опаскама на рачун портала који је објавио вест.

„Да ли има поред извор и са укусом лимуна“; „А на Каблару нађен извор ракије од Чачанске ране“; „Ја знам где у Овчар Бањи има извор шљивовице око 20 гради јачине без додатка шећера инвестиција која се исплати“, „Сомови се ватају на бућку, а Снсовци на киселу воду“, Чудо невиђено. Поред извора расту и флаше на дрвету. Само убереш и сипаш“ само су неки од предлога како је ова вест могла да са настави и постане фељтон о чудима у околини Чачка.

#релатед-неwс_0

Текст је наравно скинут после извесног времена, остаје само легенда о киселој води из Овчар Бање у којој се сам упецао новинар из Чачка.

 

Нова.рс/Сити магазин

Можда ти се свиди

Оставите коментар