Почетна » Објављена листа „најглупљих“ земаља: Хрватска на првом месту, а ту је и Србија

Објављена листа „најглупљих“ земаља: Хрватска на првом месту, а ту је и Србија

од Други Пишу
0 коментар

Страница Топ Тенс објавила је листу „најглупљих земаља“ у 2023. години. Хрватска је на првом, Србија на четвртом, а Босна и Херцеговина на 18. месту.

Наиме, 18 посто гласача сматра да је Хрватска најглупља. У коментарима се огласио и корисник који тврди да је живео тамо.

„Људи мрзе буквално све нације и религије. Само прочитајте њихове коментаре на друштвеним мрежама који то потврђују. Заиста се не устручавају да шире мржњу на интернету. За хрватски народ је то нормално“, написао је.

Иза Хрватске нашле су се Сједињене Америчке Државе и Северна Кореја. Као што је већ споменуто, Србија је на четвртом месту са четири посто гласова.

„Хтели су бити Велика Србија на штету њихових суседа, али су постали територијално смањени. Влада велика неписменост, опште незнање и уверење да су Срби ‘небески народ'“, сматра један гласач.

Босна и Херцеговина је освојила два посто гласова и тако заузела 18. место. Један коментатор сматра да је „велика казна припадати том народу“.

„Људи су пуни мржње, завидни и лажу да су религиозни и морални, а 90 посто њих су прави лицемери. Воле варати и говорити лоше једни о другима. Када је неко успешан у БиХ, већина осталих ће дати све од себе да оспори његов успех“, мисли.

Комплетну листу „најглупљих“ земаља можете погледати овде.

Клиx/Б92

Можда ти се свиди

Оставите коментар