Почетна » Последњи одбор Симоновића и како се бранио Вучићем да није крив због паљења куће, а данас је у забели (ВИДЕО)

Последњи одбор Симоновића и како се бранио Вучићем да није крив због паљења куће, а данас је у забели (ВИДЕО)

"Ударци на Вучића лажима"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Након што је наредио паљење куће новинару Милану Јовановића, бивши председник ГО Гроцка организовао је „никада“ већи општински одбор Српске напредне странке Гроцка, како би показао да он није кривац за оно за шта ће бити, испоставиће се, након шест година правоснажно осуђен на четири године затвора.

А они што су тапшали готово су сви ту и данас у општинском одбору напредњака у Гроцкој. Према новинарима Жиг инфа су и даље онакви каквима их је Симоновић „издресирао“. Ипак, дали су подршку Симоновићу због „хајке којасе води против њега од стране Жиг инфа“. И док су се клели Симоновићу да ће, ако треба, и робијати уместо њега, данас су на Симоновића и заборавили, исто као и на громогласно тапшање.

  • Ја нећу да се браним од ове хајке која је, практично била мени омча око врата и ништа више. И мислили су да ће то да се заврши, како ће да се заврши.. Прво, тај човек, нећу ни име да му изговорим, не заслужује пажњу и он је једна минорна личност, човек који је шверцер горива у Врчину… и много друго шта је радио, а то ће истрага да покаже када будемо завршили процес… ово није ништа друго до напад на председника Вучића, изјавио је између осталога Драгољуб Симоновић на његовој последњој седници ОО СНС-а Гроцка.

Погледајте цео снимак:

А након шест година од последње седнице, као председника Гроцке и локалног одбора напредњака, од пре недељу дана, Драгољуб Симоновић је у затвору у Забели из разлога за које је навео да није крив. Иза својих дела и речи имао је и оне који су и данас на високим функцијама у Гроцкој или у напредњацима. Иако је Симоновић у затвору, а они су међу онима који су му дали „безусловну подршку“, новинару којем је горела кућа никада од истих није стигло ни извињење. Толико о части и моралу.

 

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Каикатура, Жиг инфо/Вештачка интелигенција

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар