Почетна » Сређују се контејнерске позиције у Гроцкој, нови изглед покривен видео надзором

Сређују се контејнерске позиције у Гроцкој, нови изглед покривен видео надзором

Еко Гроцка ко "Еко Швајцарска"?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

На релацији Еко Гроцка – корисници, већ дуже време траје расправа ко је крив за гомилање смећа поред контејнера или стварања нових мини депонија. Док грађани криве надлежне и Еко Гроцку, из Еко Гроцке кажу да су немарни они грађани који несавесно бацају отпад који није комунални.

Као „со на рану“ донело је и најновије поскупљење рачуна за комуналне услуге, од стране Еко Гроцка, јер грађани сматрају да немају адекватну услугу. Из Еко Гроцке, с друге стране, свесни су да имају одређених проблема, али да се они решавају и напомињу да је кључни проблем одлагање смећа које није комунални отпад.

Како би стали на пут онима који бацају такад отпад, као и како би „упристојили“ за грађане малобројне позиције контејнера, из Еко Гроцке почели су да постављају видео надзор који ће, како кажу, директно бити повезан са надлежнима за санкционисање оних који бацају све оно што се не подразумева под комунални отпад.

Почели су, како наводе и да контејнерске позиције покривају, те оне сада изгладају „зеленије“ а отпад се не види. Данас су поставили једну такву позицију, са све видео надзором код тениских терена.

Како кажу из Еко Гроцка д.о.о, оваквих позиција ће бити све више и биће покривени камерама у уколико неко лице одложи некомунални отпад, исто ће бити прослеђено надлежној инспекцији.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар