Почетна » ПРЕДСТАВА ЗА ЈАВНОСТ Ево где је завршио још један смењени директор из Гроцке

ПРЕДСТАВА ЗА ЈАВНОСТ Ево где је завршио још један смењени директор из Гроцке

од admin
0 коментар

19. октобра 2015. године, Славољуб Стевановић директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка поднео је неопозиву иставку на место директора у овом предузећу.

Разлог због кога је поднео оставку у водоводу Гроцке, Стевановић у писаној форми није образложио.


Четири дана касније, на 32 седници СГО Гроцка, Стевановић се смењује званично са места директора. На овој седници такође није образложена његова оставка. Међутим, Славољуб Стевановић у данашњој изјави пред Вишим судом у Београду саопштио да је на место директора водовода у Гроцкој постављен испред странке ДСС-а, као и да је разрешен дужности због тога што је ДСС изашао из власти у Гроцкој.

Подсетимо се, Славољуб Стевановић је изабран на „регуларном“ конкурсу за избор директора ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка од стране комисије ГО Гроцка. Приликом постављења Стевановића на место директора, комисија је саопштила да је његов избор зато што је био најбољи кандидат а не зато што је страначка личност.

Међутим, Славољуб Стевановић је након поднете оставке и његове смене, како је рекао због изласка ДСС-а из власти, ипак остао запослен у ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка. Према његовим речима пред Вишим судом у Београду, његово данашње радно место је „Стручни сарадник у служби развоја“ у грочанском водоводу.

Прочитајте још:
КАКО ВЕРОВАТИ НАКОН ОВОГА Погледајте како СНС кажњава бахате директоре (ФОТО)

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар