Почетна » КОНТРОВЕРЗНИ СВЕШТЕНИК ОДЛИКУЈЕ Пријатељ Клинтонове и Олбрајтове уручио награду председнику Гроцке! (ФОТО И ВИДЕО)

КОНТРОВЕРЗНИ СВЕШТЕНИК ОДЛИКУЈЕ Пријатељ Клинтонове и Олбрајтове уручио награду председнику Гроцке! (ФОТО И ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Јуче је у храму Свете Тројице у Гроцкој  служена Света архијерејска Литургија, поводом обнове храма у Гроцкој.

Свету архијерејску Литургију је служио Његово преосвештенство Владика Иринеј, епископ аустралијско-новозеландски, који је новоизабрани епископ источноамерички, и многобројно свештенство.

Том приликом, Драгољуб Симоновић – председник градске општине Гроцка и председник ОО СНС-а, господин Божо Вуковић и госпођа Џенет Василијус одлуком Његове светости патријарха српског господина Иринеја одликовани су орденом Светог краља Милутина за допринос обнови храма Свете Тројице у Гроцкој.

Тако је након два дана од постављења на чело ГО Гроцка, иако пре тога није био на њеном челу преко три године, Драгољуб Симоновић-Сима добио престижну награду.

Другим речима, Драгољуб Симоновић- Сима, у Србији познат као бахати директор Железница којег је премијер Вучић сменио због више малверзација и бахатог понашања, добија престижну награду!

КОНТОРВЕРЗНИ ВЛАДИКА КОНТРОВЕРЗНОМ ПРЕДСЕДНИКУ

Председник Гроцке, рођен је 1959. године. На изборној листи за народне посланике 2008. у рубрици стајало је да је по занимању машински конструктор, а четири године касније наведено је да је дипломирани економиста. Симоновић је, наводно, у међувремену завршио трећи степен на Факултету за пословне студије у Бањалуци, а четврти 2008. на Факултету за предузетнички бизнис Универзитета “Унион – Никола Тесла”.

Његово имовинско богатство вртоглаво је почело да расте од како се латио политике. Поднето је више кривичних пријава, међутим истраге нису никада покренуте.

С друге стране имамо Владику Ириније Добријевића. Рођен је у Кливленду (Охајо) 1955. године као Милан Добријевић.Важи за веома контроверзну личност за коју круже приче да је темплар, са крајње чудном биографијом, а његово увођење у монашки ред и напредовање у чину трајало је свега 12 дана. Владика Иринеј је, према тврдњи аустралијских Срба, директно одговоран за претварање сале СПЦ у џамију пре две године. Како су наводили медији, и, Да би „испеглао“ ствар, владика је суспендовао свештеника Видеканића, који је према тврдњама извора истих у Мелбурну – његов зет! Међутим, да то стање није као што је тврдио Владика Иринеј,  документовали су видео снимцима муслиманских верских окупљања у поменутој сали у протеклих неколико година пре званичног претварања СПЦ-а у џамију:

На друштвеним мрежама о Владики Иринеју постоји доста фотографија које су процуреле у јавност, где се наводи да је као „јеромонах“ фурао  фазон римокатоличког пастора, као и да је близак сарадник Олбрајтове и Клинтона:

Џеси Џексон, Клинтон, Род Благојевић, Олбрајтова и ДОБРИЈЕВИЋ (у левом углу слике на крају стола)

У сваком случају, превише је питања која се вуку за владиком Иринејом, а одговоре на њих ко зна да ли ће се икада и сазнати.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар