Почетна » ПУЦА ПО ШАВОВИМА- МЕСНИМ ОДБОРИМА Напредњаци остали без одбора у Винчи, ко ће бити нови председник?

ПУЦА ПО ШАВОВИМА- МЕСНИМ ОДБОРИМА Напредњаци остали без одбора у Винчи, ко ће бити нови председник?

од admin
0 коментар

Након што је дугогодишњи председник МО СНС-а Винча, како незванично сазнајемо, М. Савић поднео оставку, велика је напетост ко ће бити његов наследник.

Остаје само питање да ли ће то бити Н. Стојановић, бивши председник МО СРС-а Винча и потпредседник тадашњег општинског одбора или Д. Гојковић директор Основне школе у Гроцкој.

Подсетимо се да је Н. Стојановић прошле године подржао владајућу коалицију на свим пољима и активно се укључио у рад те странке са својим сарадницима који су следили његов пут из радикала.

 

Како се сазнаје, Стојановић спрема терен и да 2 од 3 одборника радикала да пређу у јеку градске кампање у владајућу коалицију и подрже, као и он, на свим пољима напредњаке.

Претходно су прешли и још неки чланови радикала са Месних одбора.

Како каже наш извор, и Д. Гојковић (већ је био председник 2009-2012.) се такође упорно бори за своји циљ, тачније да постане председник М.О СНС-а Винча.

Подсетимо се . Д. Гојковић је недавно одустао од конкурса за директора Основне школе у Гроцкој. Још тада се спекулисало да своју амбицију окреће ка политици. Сада се спекулише да, с обзиром да Н, Стојановић има подршку ОО СНС-а Гроцка, уколико Гојковић не постане председник МО Винча, да ће му бити додељено директорско место школе у Винчи, што је одувек желео.

Генерално, на члановима напредњака у Винчи је да изаберу свог председника. Историја показује да се садашњи председник ОО СНС-а, Драгољуб Симоновић увек жестоко обрачунавао са својим противницима у уништавао. Најинтересантније је што је неке који су му били и најоданији уклонио на бруталан начин из странке. Трабало би додати и да донедавни председник МО СНС-а Винча, М. Савић би је јако одан Симоновићу.

 

За Жиг Инфо:

М. С

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар