Почетна » ЈАВИО СЕ ЧАРОБЊАК: Да није било оног непријатељског Блица, Жига и домаћих издајника, нико не би ни сазнао за овај патриотски службени пут

ЈАВИО СЕ ЧАРОБЊАК: Да није било оног непријатељског Блица, Жига и домаћих издајника, нико не би ни сазнао за овај патриотски службени пут

од admin
0 коментар

Ја Чаробњак Брез Воза, син очев, брат сунца и месеца, унук и изасланик Бибјаке, владар Карловца, Карлобага, огулина, Вировитице, Баште и Доњег Врчина ( уз пругу) , цар над царевима, чувар беџа, промотер европејства, нада и утеха алавима… у своје име жели да Вам честита на успешно борби на очувању јузних граница наше вољене земље.

Пишем Вам са службеног пута из сунчане Италије где боравим са својим сарадницима тј. фамилијом где сам у преговорима око новог еколошког пројекта.

Да није било оног непријатељског Блица, Жига и домачих издајника, нико не би ни сазнао за овај патриотски службени пут који ће резултирати новом инвестицијом у Врчину а самим тиме п у општини којом руководим. Реализацијом овог еко пројекта доћи ће до увећања БДП у мојој фирми, самим тиме ће се одразити на Вашу потрошачку корпу.
.
Не бих овог пута подсећао, али се надам да су Вам у лепом сећању остали пројекти гасификација, атарски путеви, Фонтана….

У међувремену док пишем ово писмо добијам сазнање да неки из наших редова желе да Вас смене са позиције, што показује незахвалност према Вашим способностима да препознате праве, напредне пројекте.

Ваша тренутна борба око јужних граница ме подсећа на ону епску борбу из 90 -тих када смо носили беџеве и када смо успешно бранили п одбранили границе КаОгКаВи.

Видим да је и црква устала против Вас, те Вас овим путем обавештавам да сам из солидарности према Вама, обуставио радове на цркви покајници Св.Сима Првообразовани!

Иако нисам градоначелник , придружујем се колегама те ако буде требало могу да организујем и ја посету по кућама.

С поштовањем ,
Чаробњак Брез Воза

Можда ти се свиди

Оставите коментар